CELEBRITIES

Zendaya: Δεν πρέπει να φοβάσαι να φανείς χαζή, δε γίνεται να φοβάσαι τα πάντα


Στεφανία Παπαδημητρίου

8 Δεκεμβρίου 2021

Zendaya: Δεν πρέπει να φοβάσαι να φανείς χαζή, δε γίνεται να φοβάσαι τα πάντα
Interview mag/Richie Shazam
Η τελευταία συνέντευξη-φωτογράφηση της Zendaya είναι ό,τι καλύτερο θα σας συμβεί σήμερα.

Όταν η Zendaya δίνει συνέντευξη, το μυαλό μας κάπως μπλοκάρει. Γιατί και οι φωτογραφίες είναι φανταστικές, και πάντα έχει πράγματα να πει. Θεωρείται fashion icon χωρίς να είναι μοντέλο, σταρ του Hollywood χωρίς να δείξει πόσο προσπαθεί. Η φετινή χρονιά της ήταν ίσως η πιο γεμάτη – έπαιξε στο Dune, στον Spider-Man, το Malcolm & Mary. Και είναι μόνο η αρχή της.

Στο Interview Mag, μίλησε για όλα – από τα σχέδια για το μέλλον (που προσπαθεί να μην κάνει), μέχρι τη γιαγιά της και την ημέρα που γνώρισε τη Michelle Obama.

Όταν γυρίζει ταινίες, η Zendaya κάνει ασταμάτητες ερωτήσεις. Νιώθει άβολα, όταν υπάρχουν πράγματα που δεν γνωρίζει καλά. Προσπαθεί να εξελίσσεται, να βελτιώνεται διαρκώς.

«Έχω μάθει ότι δεν πρέπει να φοβάσαι να φανείς χαζή, δε γίνεται να φοβάσαι μην τα θαλασσώσεις, δεν μπορείς να φοβάσαι τα πάντα. Προσπαθώ να το εφαρμόσω αυτό σε κάθε τομέα της ζωής μου, γιατί πάντα φοβάμαι να κάνω πράγματα, επειδή τρέμω στην σκέψη πως δε θα είμαι τέλεια. Αλλά ο μοναδικός τρόπος να είσαι τέλειος, είναι να προσπαθήσεις χωρίς φόβο».

Δουλεύει από την εποχή που ήταν μαθήτρια Δημοτικού. Μεγάλωσε μπροστά από την κάμερα, έχει αποδείξει ότι είναι ταλαντούχα. Τι θέλει να στη συνέχεια, άραγε; Να μπει στη θέση του σκηνοθέτη; Να ιδρύσει εταιρεία παραγωγής; Όπως αποκάλυψε, δεν υπάρχει σχέδιο.

«Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι πρέπει να κάνω αυτό μέχρι τότε, το άλλο μέχρι εκείνη την ημέρα. Θέλω απλώς να κάνω αυτά που μου δίνουν χαρά, με γεμίζουν ως καλλιτέχνιδα, ως άτομο. Οπότε, το αντιμετωπίζω χαλαρά, γιατί αν μία μέρα δω την καριέρα μου να κάνει αλλάζει μονοπάτι, θα μου επιτρέψω να το ακολουθήσω. Η ιδέα της σκηνοθεσίας με ενθουσιάζει. Γι’ αυτό και περνάω τόσες ώρες στο πλατό. Όταν δεν παίζω, μένω εκεί και προσπαθώ να μάθω. Τριγυρίζω και ρωτάω το συνεργείο τι κάνει σήμερα, αν μπορεί να μου εξηγήσει».

Jenny.Gr
Interview mag/Richie Shazam

«Τα κάνω αυτά με την ελπίδα πως, μία μέρα, θα μπορέσω να δημιουργήσω όλα αυτά που βλέπω».

Κι αυτό που θέλει να δημιουργήσει η Zendaya, είναι ένα love story μεταξύ δύο μαύρων γυναικών. Μία απλή ιστορία, δύο ανθρώπων που ερωτεύονται. «Κάτι λιτό και όμορφο, που σου αφήνει ένα συναίσθημα ευτυχίας, που σε κάνει να θέλεις να ερωτευτείς κι εσύ», εξήγησε. «Μία ιστορία ωριμότητας, με αμήχανα και αστεία πράγματα να συμβαίνουν, όπως ακριβώς γίνεται σε κάθε νέο άνθρωπο που παλεύει να βρει τον εαυτό του».

H Zendaya μίλησε, έπειτα, για τη συνάντηση με τη Michelle Obama που την έκανε να νιώσει σαν να συνάντησε «μία θείτσα». «Ξέρετε, επειδή ήδη τη νωρίζεις», πρόσθεσε γελώντας. Την είδε για πρώτη φορά όταν η ίδια ήταν 14 ετών. Τότε τραγούδησε στον Λευκό Οίκο, φορώντας και γκέτες – «δε θέλω να το σκέφτομαι», είπε.

Η Michelle Obama είναι μία από τις ηρωίδες της. Και έχει πολλές. Η μεγαλύτερη όλων είναι, φυσικά, η γιαγιά της.

Jenny.Gr
Interview mag/Richie Shazam

«Τρελαίνομαι να περνάω μαζί της όλη τη μέρα, γιατί έχει προσωπικότητα και μιλάει πολύ. Αυτή η γυναίκα λατρεύει να μιλάει».

«Είμαι τόσο ευγνώμων. Μιλώντας μαζί τη, καταλαβαίνω πόσο διαφέρουν ο κόσμος της, η ύπαρξή της από. Μπορεί να είμαι το αποτέλεσμα όλων των προσευχών που έκανε για εμένα, κι αυτό είναι τέλειο. Ελπίζω να συνεχίσω να κάνω τους προγόνους μας περήφανους. Η ύπαρξή σου, το ότι είσαι αυτός που είσαι, κάνεις ό,τι κάνεις, εξακολουθεί να σου ανοίγει πόρτες και αυτό είναι το πιο τρελό τους όνειρο. Πρέπει να υπάρχουμε στην πιο υπέροχη μορφή μας, για να συνεχίσουμε να το κάνουμε αυτό».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS