CELEBRITIES

Zendaya Is the Boss: Η σταρ ποζάρει με bowl cut και haute couture κι εμείς δεν έχουμε λόγια


The Jennettes

13 Οκτωβρίου 2021

Zendaya Is the Boss: Η σταρ ποζάρει με bowl cut και haute couture κι εμείς δεν έχουμε λόγια
Zendaya Is the Boss: Η σταρ ποζάρει με bowl cut και haute couture και το αποτέλεσμα iconic

Αν μπορούσαμε να αποτυπώσουμε την καριέρα της 25χρονης Zendaya σε χαρτί, θα αποτελούνταν από εκατοντάδες εντυπωσιακές εικόνες, από λαμπερές red carpet εμφανίσεις, stand out editorials και αναμφίβολα iconic στιγμές μόδας και ομορφιάς. Και αυτά χωρίς να υπολογίσουμε την μέχρι τώρα εντυπωσιακή πορεία της σε μικρή και μεγάλη οθόνη.

Με κάποιον δικό της, μαγικό τρόπο όμως, καταφέρνει να κάνει κάθε της φωτογράφιση να ξεχωρίζει από την προηγούμενη. Η βραβευμένη με Emmy ηθοποιός ξαναχτυπά τώρα, αυτήν την φορά με ένα εκπληκτικό editorial για το Instyle. Tην φωτογράφιση πραγματοποίησε το δίδυμο Ahmad Barber και Donté Maurice, τα μαλλιά επιμελήθηκε η Kim Kimble ενώ το styling ανέλαβε όπως πάντα ο image architect Law Roach.

jenny.gr

Στις φωτογραφίες που μοιράστηκε το μέσο και οι συντελεστές του editorial στα κοινωνικά δίκτυα, βλέπουμε την Αμερικανίδα σταρ να φορά δημιουργίες υψηλής ραπτικής, όπως ένα gown Maison Valentino σε lime απόχρωση. Σε άλλη εικόνα φορά δημιουργίες του εμβληματικού οίκου Schiaparelli.

Λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας της ταινίας Dune, δηλώνει χαρούμενη και έτοιμη -αν η πρώτη ταινία πάει καλά- να πρωταγωνιστήσει και στο sequel, παρέα με τον Timothée Chalamet, ο οποίος όπως λέει, είναι για εκείνη σαν οικογένεια.

jenny.gr

Στην ερώτηση τι την φοβίζει, απαντά ότι σαν γνήσια Παρθένος την ενοχλεί να αποτυγχάνει και να κάνει λάθη. «Εάν κάτι δεν είναι τέλειο ή το καλύτερο, τότε αισθάνομαι ότι θα μπορούσα να μην το είχα κάνει. Μετατρέπω κάτι στο χειρότερο, ακόμα κι αν ήταν καλό. Αλλά δεν είναι για εμένα». Καθώς μεγαλώνει όμως, μαθαίνει να μην επιτρέπει σε αυτούς τους φόβους να την εμποδίσουν από τους στόχους της.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS