CELEBRITIES

#couplegoals από πάντα: H Michelle Obama μοιράζεται το ωραιότερο throwback για την επέτειο γάμου της


The Jennettes

4 Οκτωβρίου 2021

#couplegoals από πάντα: H Michelle Obama μοιράζεται το ωραιότερο throwback για την επέτειο γάμου της

Η Michelle Obama γιόρτασε την επέτειο γάμου της μέσω Instagram και έδειξε τι συμβαίνει όταν η αγάπη είναι δυνατή.

Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ανάρτησε ένα υπέροχο throwback με ένα κολάζ. Επάνω, τη βλέπουμε με τον Barack Obama στην αρχή της σχέσης τους. Κάτω, σε μία πρόσφατη στιγμή τους. «Πώς ξεκίνησε vs πώς πηγαίνει», έγραψε στη λεζάντα. «Χρόνια μας πολλά, Barack. Σ’ αγαπώ».

Εκείνος, από την πλευρά του, έγραψε πως «Λάτρεψα το να βλέπω τον κόσμο να σε γνωρίζει όχι απλώς ως Κόρη του Νότου, αλλά ως μητέρα, δικηγόρο, επιχειρηματία, συγγραφέα, Πρώτη Κυρία και καλύτερη φίλη μου. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή χωρίς εσένα».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barack Obama (@barackobama)

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Περνούν καλά μαζί, έχουν μεγαλώσει τις δύο κόρες τους – τη Sasha και τη Malia – ενώ πρόσφατα η Michelle ανάρτησε μία εξίσου γλυκιά φωτογραφία για τα 60α του γενέθλια.

«Από όλα σου τα επιτεύγματα, ξέρω πως το να είσαι παρών και τρυφερός πατέρας στη ζωή των κοριτσιών μας, είναι το μεγαλύτερο. Σε ευχαριστώ που ποτέ δεν αφήνεις τα βάρη να σταθούν εμπόδιο στο να είσαι εξαιρετικός σύζυγος και πατέρας», τόνισε. Κι από πάνω, ανέβασε μία οικογενειακή στιγμή τους.

πηγή φωτογραφίας: Instagram

Δείτε ακόμη: 13 celebrities που παντρεύτηκαν κρυφά και εξέπληξαν τους θαυμαστές τους 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.