ΣΤΙΛ FASHION NEWS

H Zendaya είναι το Fashion Icon της χρονιάς - Δείτε όλες τις υποψηφιότητες των CFDA Fashion Awards


Μάρθα Κουμπάνη

20 Οκτωβρίου 2021

H Zendaya είναι το Fashion Icon της χρονιάς - Δείτε όλες τις υποψηφιότητες των CFDA Fashion Awards
INTIME
H Zendaya θα λάβει το βραβείο Fashion Icon της χρονιάς - Όλες οι υποψηφιότητες των CFDA Fashion Awards

H Zendaya θα λάβει το βραβείο Fashion Icon στα CFDA Fashion Awards, τα οποία θα απονεμηθούν στις 10 Νοεμβρίου.

Το CFDA αποκάλυψε επίσης ότι η Anya Taylor-Joy, η πρωταγωνίστρια της σειράς του Netflix, «The Queen's Gambit», θα λάβει το βραβείο πρόσωπο της χρονιάς, ένα νέο βραβείο για το 2021. Η CFDA θα τιμήσει επίσης το The Model Alliance με το βραβείο Positive Social Influence.

Τα βραβεία μόδας CFDA θα διεξαχθούν στο The Pool + The Grill στο Seagram Building της Νέας Υόρκης.

jenny.gr

Η Zendaya θα βραβευτεί για τον παγκόσμιο αντίκτυπό της στη μόδα. Υπήρξε υποστηρίκτρια τόσο των ανερχόμενων σχεδιαστών όσο και των κορυφαίων οίκων μόδας. Το 2013, η Zendaya λάνσαρε την πρώτη της σειρά ρούχων, Daya by Zendaya, με σχέδια gender-fluid και σε μία πλήρη γκάμα μεγεθών. Έχει επίσης συνεργαστεί με σχεδιαστές όπως ο Tommy Hilfiger, στη συλλογή Tommy x Zendaya, παρουσιάζοντας συνεχόμενες συλλογές στο Παρίσι και στο Apollo του Harlem. Είναι επίσης εκπρόσωπος των Lancôme, Bulgari και Valentino.

Η Zendaya είναι ο νεότερη αποδέκτης του Primetime Emmy Award, ως Outstanding Lead Actress σε δραματική σειρά για την ερμηνεία της στη σειρά του HBO «Euphoria». Αυτή τη στιγμή πρωταγωνιστεί στο «Dune», μια ταινία επιστημονικής φαντασίας και αργότερα φέτος θα ξαναβρεθεί με τον σκηνοθέτη Jon Watts για πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Spider-Man: No Way Home», το οποίο έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες τον Δεκέμβριο.

Στην λίστα με τα ονόματα που έχουν κερδίσει στο παρελθόν βραβεία Fashion Icon βρίσκονται η Naomi Campbell, η Beyoncé Knowles, η Lady Gaga, ο Pharrell Williams, η Rihanna και η Jennifer Lopez.

Η Taylor-Joy, η οποία κέρδισε πολλά βραβεία για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην επιτυχημένη σειρά του Netflix "The Queen's Gambit", εμφανίστηκε στα εξώφυλλα των μεγαλύτερων περιοδικών όπως το Elle, InStyle, L'Officiel, Tatler, Vogue, Vanity Fair και W Magazine.

Η Model Alliance, μια μη κερδοσκοπική εταιρεία με έδρα τη Νέα Υόρκη που ιδρύθηκε από τη Sara Ziff, ήταν στην πρώτη γραμμή στη δημιουργία προστασίας των εργασιακών δικαιωμάτων των μοντέλων από τo ξεκίνημα της .Επιδιώκει να δημιουργήσει ένα ασφαλέστερο και πιο σεβαστό περιβάλλον εργασίας, απαλλαγμένο από παρενόχληση και κακοποίηση.

Όπως αναφέρθηκε, πολλοί σχεδιαστές διεκδικούν βραβεία CFDA , συμπεριλαμβανομένου του American Womenswear Designer of the Year, του American Menswear Designer of the Year, American Accessories Designer of the Year, American Emerging Designer of the Year, International Women’s Designer of the Year και International Men’s Designer of the Year.

Άλλα ειδικά βραβεία που θα απονεμηθούν εκείνο το βράδυ θα είναι το Founder’s Award (Aurora James), Environmental Sustainability Award (Patagonia), το Media Award (Nina Garcia), το Geoffrey Beene Lifetime Achievement Award (Dapper Dan) και το Board of Directors’ Tribute (Yeohlee Teng).

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.