ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Purple Eyeliner: H Zendaya υιοθετεί και απογειώνει το νέο hot trend της σεζόν


Ελένη Τσούτση

20 Οκτωβρίου 2021

Purple Eyeliner: H Zendaya υιοθετεί και απογειώνει το νέο hot trend της σεζόν
Purple Eyeliner:H Zendaya υιοθέτησε το νέο hot trend της σεζόν

Η Zendaya το τελευταίο διάστημα κάνει tour για την προώθηση της νέας της ταινίας, Dune, και μας δίνει την ευκαιρία να την απολαμβάνουμε στη μία εντυπωσιακή εμφάνιση μετά την άλλη. Μετά το Φεστιβάλ Βενετίας, η Ζendaya εμφανίστηκε με τον συμπρωταγωνιστή της Timothée Chalamet στο Λονδίνο, για τη βρετανική πρεμιέρα της ταινίας.

Η παρουσία τους στο κόκκινο χαλί φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητη, αλλά εμείς θα σταθούμε στην μοναδική Zendaya που, για άλλη μια φορά, έδειξε στους πάντες πώς γίνεται η δουλειά.

jenny.gr

Εμφανίστηκε λοιπόν με ένα μακρύ ιβουάρ φόρεμα του Rick Owens και ένα άκρως εντυπωσιακό μακιγιάζ, δείχνοντάς μας την απόλυτη makeup τάση της σεζόν. Η λαμπερή σταρ επέλεξε μια ανάλαφρή βάση και τόνισε το βλέμμα της.

jenny.gr

Ο πρωταγωνιστής του μακιγιάζ ήταν τα μάτια της που τους έδωσε ένταση με ένα winged eye look σε μία μωβ απόχρωση που έσβηνε στις άκρες, ενώ τη διαφορά έκανε το eyeliner στη γραμμή των κάτω βλεφάρων.

jenny.gr

Το eye look της αποτελεί μία από τις νέες τάσεις αφού τόσο η απόχρωση του eyeliner όσο και το γεγονός ότι έγινε αντίστροφα το κάνουν τόσο ξεχωριστό. Το μακιγιάζ των ματιών το ολοκλήρωσε με ένα touch highlighter στην εσωτερική γωνία των ματιών της που φώτιζε ακόμη πιο πολύ τα μάτια της

Εσείς θα το δοκιμάζατε; Η Zendaya πάντως το απογείωσε!

 

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.