ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα καλύτερα tips για να δείχνει το μακιγιάζ σας πάντα φρέσκο


Ελένη Τσούτση

16 Οκτωβρίου 2021

Τα καλύτερα tips για να δείχνει το μακιγιάζ σας πάντα φρέσκο

Ένα όμορφο μακιγιάζ μας κάνει πάντα να νιώθουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση. Για την ακρίβεια μας φτιάχνει τη μέρα! Προσωπικά λατρεύω το natural makeup look που με κάνει να δείχνω πιο φρέσκια και πιστεύω οι περισσότερες γυναίκες θέλουν να αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με απλά βήματα χωρίς υπερβολές. Φυσικά και οι «υπερβολές» στο μακιγιάζ είναι μέσα στο παιχνίδι. Όλα εξαρτώνται από τη δική σας διάθεση.

Εμείς σήμερα συγκεντρώσαμε τις καλύτερες συμβουλές των ειδικών για ένα φρέσκο και ζωντανό makeup look.

- Δώστε προσοχή στην απόχρωση του foundation. Mπορεί για παράδειγμα μία λάθος απόχρωση να σας κάνει να μοιάζετε με άρρωστη και αυτό δεν το θέλουμε σε καμία περίπτωση. Βρείτε λοιπόν την ιδανική απόχρωση για εσάς και εφαρμόστε λίγο λίγο το προϊόν ώστε το αποτέλεσμα να μην είναι βαρύ.

- Τα ροζ μάγουλα είναι το μυστικό του look. Βάλτε χρώμα στα μαγουλά σας. Προτιμήστε αποχρώσεις όπως ροζ, ροδακινί που θα δώσουν υγεία στο πρόσωπό σας. Καλό είναι να αποφύγετε καφέ αποχρώσεις που δεν είναι τόσο ζωντανές.

jenny.gr

- Αποφύγετε τις σκούρες αποχρώσεις στα χείλη και δώστε τους όγκο με ανοιχτόχρωμα lipsticks, όπως ροζ και κόκκινο που θα τονίσουν το σχήμα τους και θα τα αναδείξουν.

- Τέλος, τα φρύδια είναι το κάδρο των ματιών σας. Αν τα φρύδια σας είναι πολύ λεπτά ή λάθος βγαλμένα τότε μπορεί η εικόνα σας να δείχνει κουρασμένη. Για αυτό γεμίστε τα κενά με ένα μολύβι φρυδιών στην απόχρωση που σας ταιριάζει.

Οι κινήσεις είναι απλές και τα προϊόντα μακιγιάζ είναι λίγα, δοκιμάστε λοιπόν να αναδείξετε την πιο φρέσκια πλευρά σας.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.