CELEBRITIES

Η εμφάνιση της Zendaya στο Dune κράτησε λιγότερο από τους τίτλους τέλους της ταινίας


The Jennettes

27 Οκτωβρίου 2021

Η εμφάνιση της Zendaya στο Dune κράτησε λιγότερο από τους τίτλους τέλους της ταινίας

Έκλεψε την παράσταση στο trailer. Προώθησε την ταινία όσο καλύτερα μπορούσε. Έκανε τόσο καλή δουλειά – ήμασταν σίγουροι ότι θα τη βλέπαμε για ένα δεκάλεπτο, τουλάχιστον. Όμως όχι. Όπως ο Jared Leto στο Suicide Squad, έτσι κι η Zendaya στο Dune, εμφανίστηκε μόνο για λίγο. Δηλαδή για επτά λεπτά, σε ένα έργο με διάρκεια δυόμισι ώρες.

Περπάτησε σε κάθε κόκκινο χαλί πλάι στον Timothée Chalamet. Περιμέναμε να έχει περισσότερες ατάκες – περισσότερο screen time, έστω. 

Όπως είναι φυσικό, χρήστες του Twitter ανέλαβαν να μιλήσουν πριν από εμάς, για εμάς. 

«Τι εννοείς η Zendaya είναι στο Dune μόνο για επτά λεπτά», έγραψε κάποιος.

«Κουράστηκα να βλέπω τη Zendaya να εμφανίζεται την προώθηση και να μην παίρνει τον χρόνο και το υλικό που της αξίζει», έγραψε η δημοσιογράφος του Vulture, Zoe Haylock.

«Πρέπει να αναγνωρίσουμε τον κόπο της Zendaya. Προσπαθεί για την προώθηση του Dune σαν κάποια που έπαιξε περισσότερο από 5 λεπτά στην ταινία», τόνισε άλλος.

Τα memes δεν άργησαν να δημιουργηθούν. Δίκαιο.

Το Dune κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους νωρίτερα μέσα στον μήνα. Με σκηνοθέτη τον Denis Villeneuve, διηγείται το ταξίδι του πρωταγωνιστή, Paul Atreides (Timothée Chalamet) και των γονιών του (Oscar Isaac και Rebecca Ferguson) σε έναν νέο πλανήτη, όπου βρίσκεται  η πολυτιμότερη πρώτη ύλη του σύμπαντος. 

Δείτε ακόμη: 10 celebrities που δεν γνώριζες ότι έχουν μεγαλώσει με ανάδοχες οικογένειες 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS