CELEBRITIES

Ο Drake πήρε στον DJ Khaled πολυτελείς λεκάνες τουαλέτας $20.000 (η μία) για τα γενέθλιά του


Τόνια Τζάφερη

30 Νοεμβρίου 2022

Ο Drake πήρε στον DJ Khaled πολυτελείς λεκάνες τουαλέτας $20.000 (η μία) για τα γενέθλιά του
@djkhaled
Τουαλέτα με σύστημα καθαρισμού με υπεριώδη ακτινοβολία, λειτουργία με τηλεχειριστήριο, αυτόματο άνοιγμα και κλείσιμο και αυτά είναι μόνο η αρχή. Το δώρο του Drake στον Dj Khaled το λες σίγουρα ξεχωριστό

Συνεργάτες και φίλοι, ο Drake και ο Dj Khaled αποτελούν δυο από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες της Αμερικής, αλλά και παγκοσμίως. Αυτή την φορά ο γνωστός ράπερ από το Τορόντο αποφάσισε να κάνει ένα ιδιαίτερο δώρο στον Dj Khaled, και εκείνος με την σειρά του δημοσίευσε βίντεο στο Instagram για να το παρουσιάσει σε όλους μας.

«Ακούστε, αυτή δεν είναι συνηθισμένη λεκάνη τουαλέτας», εξήγησε ο Dj Khaled. «Ο αδελφός μου, ο Drake, μόλις αγόρασε σε μένα και την οικογένειά μου τέσσερις μεγάλες λεκάνες τουαλέτας. Αυτό ονομάζεται λεκάνη τουαλέτας Toto». Ενθουσιασμένος εξήγησε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του, Nicole Tuck, ήθελαν να αναβαθμίσουν τις λεκάνες τους πολύ πριν λάβουν το περίεργο δώρο.

«Δεν αστειεύομαι Drake, το θέλαμε αυτό. Εγώ και η βασίλισσά μου λέγαμε να πάρουμε Totos για όλο το σπίτι», συνέχισε.

Ο ράπερ συνέχισε να απαριθμεί μερικά από τα χαρακτηριστικά της λεκάνης, όπως σύστημα καθαρισμού με υπεριώδη ακτινοβολία, λειτουργία με τηλεχειριστήριο, αυτόματο άνοιγμα και κλείσιμο του καθίσματος, νυχτερινό φως, ενσωματωμένο αποσμητικό, θερμαινόμενα καθίσματα και λειτουργία μπιντέ.

Επίσης σημείωσε ότι όποιος έχει πάει στο σπίτι του Drake γνωρίζει το μεγαλείο αυτής της πολυτελούς λεκάνης.

«Αν έχεις πάει ποτέ στο σπίτι του Drake, ξέρεις ότι αξίζει 500 εκατομμύρια δολάρια», είπε ο Khaled. «Δεν έχει να κάνει με τα χρήματα, αλλά με το ότι πήγε και πήρε το καλύτερο. Μας χάρισε μερικές από αυτές τις λεκάνες τουαλέτας Toto», πρόσθεσε.

Βέβαια δεν διευκρίνισε ποιο μοντέλο Toto παρέλαβε, αλλά το κουτί πίσω του γράφει Neorest, η τιμή του οποίου κυμαίνεται από 5.598 έως 20.172 δολάρια, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.