CELEBRITIES

Ο Elon Musk ξεκίνησε δημοσκόπηση- Ρωτάει αν πρέπει να παραιτηθεί από CEO του Twitter (και όλοι ξέρουμε την απάντηση)


JTeam

19 Δεκεμβρίου 2022

Ο Elon Musk ξεκίνησε δημοσκόπηση- Ρωτάει αν πρέπει να παραιτηθεί από CEO του Twitter (και όλοι ξέρουμε την απάντηση)
Splash News
Απαντώντας σε χρήστη του Twitter αργότερα, ο εκτελεστικός διευθυντής της Twitter είπε: «Δεν υπάρχει διάδοχος» κάνοντας αναφορά σε μία πιθανή αλλαγή του ρόλου του

O Elon Musk δεν σκοπεύει να αφήσει το κοινό ήσυχο, αντίθετα σκαρφίζεται διάφορα για να τραβάει την προσοχή. Πριν λίγες ώρες, είχε την ιδέα να κάνει μια δημοσκόπηση στο προφίλ του, ρωτώντας αν θα πρέπει να παραιτηθεί από τη διοίκηση της εταιρείας. Ανάμεσα σε όσα πρόσθεσε ήταν και ότι θα συμμορφωθεί με το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης.

Η δημοσκόπηση είχε προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί στη 01:20 αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το πότε θα παραιτηθεί, αν τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης δείξουν ότι έχει την αποδοχή που θα ήθελε. Απαντώντας σε χρήστη του Twitter αργότερα, ο εκτελεστικός διευθυντής της Twitter είπε: «Δεν υπάρχει διάδοχος» κάνοντας αναφορά σε μία πιθανή αλλαγή του ρόλου του.

Η δημοσκόπηση έγινε μετά την αναβάθμιση της πολιτικής του Twitter, η οποία απαγορεύει τη δημιουργία λογαριασμών με αποκλειστικό σκοπό την προώθηση άλλων εταιρειών μέσων κοινωνικής δικτύωσης που περιέχουν συνδέσμους ή ονόματα χρηστών για τις ανταγωνιστικές πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Λίγα λεπτά πριν από την ενεργοποίηση της δημοσκόπησης ο Musk ζήτησε συγγνώμη και ανέφερε σε μία ανάρτησή του στο Twitter: «Βαδίζουμε μπροστά, θα υπάρξει μία ψηφοφορία για μεγάλες αλλαγές πολιτικής».

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Twitter διέλυσε το Συμβούλιο Αξιοπιστίας και Ασφάλειας, μιας ομάδας εθελοντών που συγκροτήθηκε το 2016, προκειμένου να συμβουλεύει την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με αποφάσεις για τη λειτουργία της.

Η αλλαγή αυτή της πολιτικής, ακολουθεί μία σειρά άλλων χαοτικών ενεργειών στην Twitter από τότε που την εξαγόρασε ο Musk, ενώ ο ίδιος είναι και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας. Ο μεγιστάνας απέλυσε υψηλόβαθμα στελέχη της διοίκησης, αλλά και περίπου ποσοστό 50% των υπαλλήλων της Twitter, ενώ ο ίδιος ταλαντεύονταν σχετικά με τον καθορισμό της οικονομικής συνδρομής για την υπηρεσία Twitter Blue.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.