CELEBRITIES

O Elon Musk δεν είναι πια ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο- O Bernard Arnault τον κατέρριψε


JTeam

14 Δεκεμβρίου 2022

O Elon Musk δεν είναι πια ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο- O Bernard Arnault τον κατέρριψε
Splash News
Ο Arnault είναι διευθύνων σύμβουλος της LVMH ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι είχε πάρει τη θέση του Musk και πριν από μία εβδομάδα

Ο Elon Musk σύμφωνα με το Forbes, δεν έχει πλέον τα περισσότερα χρήματα στον κόσμο και αυτό γιατί ο Bernard Arnault τον εκτόπισε. Ο Musk μένει τώρα να παραδεχτεί ότι έχασε τον βαρύγδουπο τίτλο του εξαιτίας της περαιτέρω πτώσης της μετοχής της Tesla.

Η μετοχή της Tesla έχασε πάνω από τη μισή αξία της από τον Απρίλιο, όταν ο Musk έκανε την πρώτη κίνηση για την απόκτηση του Twitter. Συγκεκριμένα, η μετοχή της Tesla ήταν στα 340,79 δολάρια στις 13 Απριλίου, μία ημέρα προτού το Twitter αποκαλύψει ότι έκανε προσφορά ύψους 43,4 δισ. για την απόκτηση της πλατφόρμας. Στις αρχές της εβδομάδας νέα πτώση της μετοχής είχε ως αποτέλεσμα ο μεγιστάνας να χάσει περίπου 7 δισεκατομμύρια, κάτι το οποίο σημαίνει ότι η περιουσία του πλέον ανέρχεται σε 177 δισ. έναντι 188 δισ. του Bernard Arnault.

Ο Arnault είναι διευθύνων σύμβουλος της LVMH ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι είχε πάρει τη θέση του Musk και πριν από μία εβδομάδα. Να θυμίσουμε ότι πολύ πρόσφατα ο Dave Chappelle ανέβασε στη σκηνή τον Elon Musk και τον γιούχαραν για 10 λεπτά. Όλα έγιναν στη σκηνή του Chase Center στο San Fransisco την περασμένη Κυριακή. Από κάτω ήταν 18.000 άνθρωποι και ο Musk ήταν πολύ σίγουρος ότι θα τον αποθεώσουν, σηκώνοντας τα χέρια ψηλά λες και είχε μόλις εκλεχθεί Πρόεδρος των Η.Π.Α.

«Αμφισβήτηση, φίλε μου. Δεν το περίμεναν αυτό», ήταν το άβολο και εντελώς άστοχο σχόλιο του Chappelle, ειδικά όταν όλο αυτό έγινε στην πόλη όπου απολύθηκαν χιλιάδες υπάλληλοι από το Twitter, αφού ανέλαβε ο Elon Musk.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS