CELEBRITIES

H Kendall Jenner έκανε κακό Photoshop και η παλάμη της μοιάζει με κουπί


JTeam

13 Φεβρουαρίου 2023

H Kendall Jenner έκανε κακό Photoshop και η παλάμη της μοιάζει με κουπί
Instagram @kendalljenner
Κάτι παρόμοιο είχε κάνει κι η Khloe - είναι οικογενειακό, άραγε;

Η Kendall Jenner είναι μία από τις ωραιότερες γυναίκες του κόσμου και το IG feed της είναι εξαιρετικό. Το τελευταίο της post, όμως, έχει ένα μικρό πρόβλημα και οι followers το είδαν.

Το μοντέλο φαίνεται πως έχει κάνει κακό Photoshop σε μία φωτογραφία της. Όχι, δεν έκανε τη μέση της να φαίνεται πιο λεπτή, ούτε τα πόδια της πιο μακριά. Το θέμα βρίσκεται στο χέρι της, το οποίο φαίνεται τεράστιο –το μέγεθος της παλάμης της είναι οριακά ίδιο με την πατούσα της. Κάτι παρόμοιο είχε κάνει κι η Khloe - είναι οικογενειακό, άραγε;

Δείτε και μόνοι σας:

Jenny.Gr
Instagram @kendalljenner

Όπως συμβαίνει με κάθε Photoshop fail, έτσι και τώρα, τα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία είναι λίγο κακά. «Ελπίζω να είσαι καλά», έγραψε κάποιος. «Έκλεισε κανείς την πόρτα και μπήκε το χέρι σου ενδιάμεσα;»

«Γιατί τόσο μεγάλο χέρι;», σχολίασε κάποιος άλλος. Και το σχόλιο πήρε 1.8 χιλιάδες likes.

Προφανώς και η Kendall Jenner δεν έχει απαντήσει σε κανέναν. Επίσης, προφανώς και το χέρι της δεν είναι έτσι από το φυσικό του. Δε θα μάθουμε ποτέ πώς πήγε τόσο λάθος.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.