ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Kendal Jenner με Bottega Venetta, αλλά χωρίς παντελόνι


JTeam

22 Νοεμβρίου 2022

Η Kendal Jenner με Bottega Venetta, αλλά χωρίς παντελόνι
Instagram/Dani Michelle
Και ποιός χρειάζεται παντελόνια; Η Kendall Jenner μας λέει πως μπορείς και χωρίς! Εσύ τι πιστεύεις;

Η πολυσυζητημένη celebrity και μοντέλο Kendall Jenner έκανε πολλές αλλαγές στο στιλ της τα τελευταία χρόνια, με το 2022 να είναι η χρονιά που μιλάγαμε για τα κόκκινα μαλλιά της στο show της Prada και για τα ξεβαμμένα φρύδια της στο κόκκινο χαλί του Met Gala. Μπαίνοντας στον χειμώνα όμως, το γνωστό μοντέλο φαίνεται να ξεκινάει ένα καινούργιο trend, λίγο τολμηρό και αρκετά φωτογενές!

Η Kendall εμφανίστηκε στους δρόμους του Los Angeles αυτή την εβδομάδα φορώντας ένα cozy πουλοβεράκι, με ένα σκούρο καλσόν, χωρίς παντελόνι, γυαλιά ηλίου, κρατώντας ένα μπουκέτο με ηλίανθους. Μέσα από το πουλόβερ προσέθεσε ένα λευκό μπλουζάκι, για το απαραίτητο layering και ολοκλήρωσε το outfit της με ένα ζευγάρι απλά μαύρα ψιλοτάκουνα slingbacks.


Όλο το outfit είναι από την ss' 23 συλλογή της Bottega Veneta και τολμώ να πω ότι θυμίζει αρκετά το fashion είδωλο των 60's, Edie Sedgwick! Τα σχόλια στα social media όσον αφορά στο συγκεκριμένο outfit, ποικίλουν. Εσύ, θα το τολμούσες;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.