ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Kendall Jenner: Τα 2 skincare προϊόντα για λαμπερή επιδερμίδα που εμπιστεύεται


Ελένη Τσούτση

22 Αυγούστου 2022

Kendall Jenner: Τα 2 skincare προϊόντα για λαμπερή επιδερμίδα που εμπιστεύεται
Για την Kendall Jenner, η βραδινή ρουτίνα ομορφιάς είναι κάτι περισσότερο από μια απλή καλή συνήθεια για το δέρμα της. Όπως εξομολογήθηκε στη Vogue είναι μια ολόκληρη ιεροτελεστία: «Μου αρέσει να χαλαρώνω τα βράδια», ανέφερε χαρακτηριστικά

«Συνήθως πίνω τσάι και χαλαρώνω διαβάζοντας ένα βιβλίο ή γράφοντας στο ημερολόγιό μου». Πρόσφατα μάλιστα, η Jenner μίλησε για τον αγώνα της με το άγχος. Όπως δήλωσε η βραδινή ρουτίνα την βοηθάει πολύ με το άγχος.

«Παλεύω με το άγχος για χρόνια και μπορεί να έχω καλές και κακές μέρες. Αν χρειαστεί να χαλαρώσω, αφιερώνω 15 λεπτά για να διαλογιστώ και να τακτοποιήσω τις σκέψεις μου, ώστε να μπορώ να ξεκουραστώ καλά τη νύχτα». Η editor της Vogue, Rachel Besser, έκανε στην Jenner μερικές ερωτήσεις γύρω από την βραδινή της ρουτίνα και εμείς δεν έχουμε παρά να κρατήσουμε σημειώσεις.

Jenny.Gr

Τι υπάρχει στο κομοδίνο σας;

Υπάρχει πάντα ένα μπουκαλάκι με νερό. Το να το έχω δίπλα μου, μου θυμίζει να πίνω νερό όλη την ημέρα. Πίνετε νερό για να παραμείνετε ενυδατωμένοι.
Ακόμη, καίω το κερί MAD et LEN στην κρεβατοκάμαρά μου, το οποίο μυρίζει καταπληκτικά.

Κοιτάτε το κινητό σας το βράδυ πριν κοιμηθείτε;

Συνήθως προσπαθώ να αποφεύγω να κοιτάζω το τηλέφωνό μου τουλάχιστον μία ώρα πριν πάω για ύπνο.

Ποια είναι τα ιδανικά για εσάς σεντόνια;

Τα σεντόνια μου είναι το μεγαλύτερο μυστικό μου!

Κουρτίνες συσκότισης ή φως του ήλιου;

Μου αρέσουν και τα δύο, αλλά οι κουρτίνες συσκότισης είναι εκπληκτικές. Αν έχω χρόνο να κοιμηθώ, θα εκμεταλλεύομαι πάντα αυτήν την ευκαιρία.

Ποια είναι η καθημερινή ρουτίνα περιποίησης που ακολουθείς;

Η βασική ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας μου είναι κάθε βράδυ. Κάποια βράδια πηγαίνω την περιποίηση της επιδερμίδας μου ένα βήμα παραπέρα με επιπλέον προϊόντα, ορούς και καθαριστικά. Προτιμώ να χρησιμοποιώ απαλά προϊόντα στο πρόσωπό μου όπως το Clean Natural Facial Cleanser από τη δερματολόγο μου, Christie Kidd και για ορό χρησιμοποιώ πάντα SkinCeuticals Vitamin C E Ferulic.

Jenny.Gr

Τι ώρα κοιμάστε;

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και όταν είμαι στο σπίτι, συνήθως πηγαίνω για ύπνο την ίδια ώρα. Όταν ταξιδεύω, είναι πολύ πιο δύσκολο να πάω αυτή την ώρα για ύπνο, αλλά προσπαθώ. Θεωρώ ότι με κρατάει συνεπή.

Ξυπνητήρι ή όχι;

Συνήθως έχω δουλειά κάθε μέρα, οπότε ξυπνητήρι! Μου αρέσει επίσης να σηκώνομαι νωρίς, οπότε τις περισσότερες φορές βάζω ξυπνητήρι. Αλλά κάθε τόσο, μου αρέσει να το αλλάζω και να κοιμάμαι λίγο ακόμη.

Jenny.Gr

Ποιες είναι οι αγαπημένες σου πιτζάμες;

Skims φυσικά!

Τι θα έλεγες ότι σε κρατάει ξύπνια το βράδυ;

Το άγχος μου. Έχω αγωνιστεί με το άγχος για χρόνια και μπορεί να έχω καλές και κακές μέρες. Αν χρειαστεί να χαλαρώσω, λέω πραγματικά θα αφιερώσω 15 λεπτά για να διαλογιστώ και να διευθετήσω το άγχος μου, ώστε να μπορέσω να ξεκουραστώ καλά τη νύχτα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.