ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τέλειο και πλούσιο σχήμα φρυδιών: Αυτά είναι τα top προϊόντα για να τα αποκτήσετε


Ελένη Τσούτση

22 Αυγούστου 2022

Τέλειο και πλούσιο σχήμα φρυδιών: Αυτά είναι τα top προϊόντα για να τα αποκτήσετε
Photo credits: Δώρα Δημητρίου
Κεφάλαιο: καλοσχηματισμένα φρύδια. Τα όμορφα φρύδια μπορούν να κολακεύσουν  στη στιγμή τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας και να μας χαρίσουν ένα έντονο βλέμμα.  Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που οι makeup artists τονίζουν πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν σε ένα μακιγιάζ.

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε στα catwalks των μεγαλύτερων οίκων μόδας ότι τα έντονα φρύδια είναι οι πρωταγωνιστές του μακιγιάζ και κλέβουν πάντα τις εντυπώσεις. Ο λόγος; Πλαισιώνουν τα μάτια με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, δημιουργούν συναισθήματα μέσα από τις κινήσεις τους και χαρίζουν βάθος στο βλέμμα.

Πολλές από εσάς θα έχετε επιχειρήσει να φτιάξετε μόνες σας τα φρύδια σας και να βρείτε και το ιδανικό σχήμα για το πρόσωπό σας. Σίγουρα δεν είναι εύκολο project, αν κρίνω από την προσωπική μου εμπειρία, αλλά όταν έχετε τα κατάλληλα προϊόντα, σας διαβεβαιώ ότι μπορεί να γίνει «παιχνιδάκι».

Προσωπικά, πάντα θυμάμαι να μην μου αρέσουν τα φρύδια μου, καθώς αισθανόμουν ότι δεν τόνιζαν το βλέμμα μου και ήταν «αδύναμα» σε σχέση με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου μου. Τα φρύδια μου είχαν μια δική τους «προσωπικότητα» και σκεφτόμουν εδώ και καιρό ότι ήρθε η ώρα να... αλλάξουν και να τους χαρίσω την προσωπικότητα που εγώ επιθυμώ.

Jenny.Gr
Photo credits: Δώρα Δημητρίου

Γι' αυτό και δοκίμασα τρία υπέροχα προϊόντα από την DUST+CREAM που μεταμόρφωσαν το βλέμμα μου!

Brow Pomade

Το πρώτο προϊόν που δοκίμασα είναι το Βrow Pomade της DUST+CREAM. Το συγκεκριμένο προϊόν έχει κρεμώδη και πλούσια υφή, αλλά και έντονη απόδοση.
Αφήνει matte αποτέλεσμα, ενώ στεγνώνει γρήγορα και παραμένει σταθερό και αναλλοίωτο για ώρες. Το matte effect του είναι ιδανικό για αραιά φρύδια, όπως τα δικά μου!

Jenny.Gr
Photo credits: Δώρα Δημητρίου

Το εφάρμοσα με προσεκτικές κινήσεις με ένα κοφτό πινέλο και πραγματικά έγινε «ένα» με την τρίχα, χαρίζοντάς μου ένα φυσικό αποτέλεσμα. Χρειάζεται λίγη ποσότητα στο πινέλο και μπορεί να χτιστεί ανάλογα με τις διαδοχικές στρώσεις που θα περάσουμε.

Τα πολύ καλά νέα είναι ότι είναι ανθεκτικό στην υγρασία και στην λιπαρότητα. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι, καλό είναι να επιλέγουμε waterproof προϊόντα. Για να χτίσουμε την κάλυψη του brow pomade, περνάμε μια πρώτη στρώση και επαναλαμβάνουμε μετά από λίγο με μια δεύτερη (πρώτα στο ένα φρύδι, μετά στο άλλο και επαναλαμβάνουμε, «χτίζοντας» το πρώτο και μετά στο δεύτερο).

Jenny.Gr
Photo credits: Δώρα Δημητρίου

Όταν το πινέλο έχει λίγο προϊόν, χρησιμοποιήστε το από την φαρδιά πλευρά του στο εσωτερικό των φρυδιών και προς το τόξο, για να δημιουργήσετε ombre effect.

Jenny.Gr
Photo credits: Δώρα Δημητρίου

Brow Liner

Το δεύτερο προϊόν ήταν το Brow Liner της DUST+CREAM. Ξεκίνησα να χτενίζω τα φρύδια μου προς τα κάτω, ώστε να εντοπίσω τα κενά στο σχήμα.
Έπειτα, γέμισα με χρώμα τα σημεία που χρειάζεται και τόνισα με την μύτη του μολυβιού το περίγραμμα του φρυδιού. Χτένισα τα φρύδια με ανοδική φορά και έκανα το απαραίτητο blending με το βουρτσάκι.

Jenny.Gr
Photo credits: Δώρα Δημητρίου

Το τελικό αποτέλεσμα παραμένει αναλλοίωτο για ώρες, ενώ αυτό που ξεχωρίζω είναι το κωνικό τους σχήμα, που προσφέρει ακρίβεια στο σχηματισμό και φυσικό matte τελείωμα.

Jenny.Gr
Photo credits: Δώρα Δημητρίου

Η διπλή συσκευασία με το βουρτσάκι μας βοηθά να κάνουμε το τέλειο ombre, αλλά και ένα ομοιόμορφο γέμισμα. Plus, το βουρτσάκι μας βοηθάει να ντεγκραντάρουμε το χρώμα, σβήνοντας το και δημιουργώντας το ακριβές σχήμα που επιθυμούμε.

Jenny.Gr
Photo credits: Δώρα Δημητρίου

Brow Perfection Gel Mascara

Ο τρίτος τρόπος είναι εφαρμογή της Brow Perfection Gel Mascara από την DUST+CREAM. Διαθέτει gel υφή και είναι πανεύκολη στη χρήση. Βγαίνει σε 3 αποχρώσεις, διάφανο, ξανθό μεσαίο και σκούρο καστανό, και επέλεξα να σχηματίσω τα φρύδια μου με την διάφανη απόχρωση.
Στεγνώνει γρήγορα και χαρίζει ένα μοναδικό σχήμα στα φρύδια.

Jenny.Gr
Photo credits: Δώρα Δημητρίου

Σταθεροποιείται άμεσα και τα φρύδια παραμένουν καλοσχηματισμένα για ώρες, ενώ το βουρτσάκι του είναι σχεδιασμένο για εφαρμογή υψηλής ακρίβειας. Μάλιστα το αποτέλεσμα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό, αν το συνδυάσετε με το Brow Liner ή το Brow Pomade, όπως κάνω και εγώ!

Jenny.Gr
Photo credits: Δώρα Δημητρίου

Χτένισα, λοιπόν, τα φρύδια μου με το βουρτσάκι με φορά ελαφρώς ανοδική και μια εφαρμογή ήταν αρκετή για να αποκτήσω άψογο σχήμα με διάρκεια. Ένιωθα τα φρύδια μου υπέροχα τονισμένα και το βλέμμα μου πιο σαγηνευτικό.

Jenny.Gr
Photo credits: Δώρα Δημητρίου

Τώρα νιώθω γεμάτη αυτοπεποίθηση, καθώς διαπιστώνω ότι το βλέμμα μου έχει μια ανάταση και τα χαρακτηριστικά του προσώπου μου έχουν τονιστεί, όπως έπρεπε. Αν κι εσείς, λοιπόν, θέλετε να ανανεώσετε ή να διορθώσετε το σχήμα των φρυδιών σας, δεν έχετε παρά να επιλέξετε ένα από τα παραπάνω προϊόντα της DUST+CREAM.

Jenny.Gr
Photo credits: Δώρα Δημητρίου

Μια μόνο δοκιμή θα σας πείσει!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.