ΣΤΙΛ

It Bag Alert: Η Sardine του Bottega Veneta είναι η νέα αγαπημένη τσάντα των celebrities


Μάρθα Κουμπάνη

18 Οκτωβρίου 2022

It Bag Alert: Η Sardine του Bottega Veneta είναι η νέα αγαπημένη τσάντα των celebrities
Αν αναζητάτε μια τσάντα-επένδυση και ένα αξεσουάρ που θα αντέξει στο χρόνο, η τσάντα Sardine είναι για εσάς

Όταν μιλάμε για It bags ο οίκος Bottega Veneta είναι μια υπολογίσιμη δύναμη. Η slouchy τσάντα Sardine έρχεται μετά την τσάντα Jodie του label – η οποία κυκλοφόρησε από τον προκάτοχο του Blazy, Daniel Lee – και ξεχωρίζει για τον απλό σχεδιασμό της, αλλά και την μεταλλική λαβή σε σχήμα σαρδέλας!

Κατασκευασμένη από άκαμπτο πλεκτό δέρμα, διαθέτει μια ενιαία θήκη χωρίς εσωτερικές τσέπες, καθιστώντας τη μια διακριτική επιλογή για κάθε φανατική των αξεσουάρ. Για το φθινόπωρο/χειμώνα του 2022, ο Blazy αποκάλυψε τρεις χρωματικές αποχρώσεις – «bitter chocolate», «barolo» και «chalk» – και πρόσθεσε το μαύρο, το γκρι και το κίτρινο στη σειρά για την άνοιξη/καλοκαίρι 2023.

Jenny.Gr

Η Rosie Huntington-Whiteley, το supermodel γνωστή για την αδυναμία της στα cult αξεσουάρ του Lee (δηλαδή, τις τσάντες pouch του) είναι εξίσου ενθουσιασμένη με τα σχέδια του Blazy. Ως μια ορκισμένη μινιμαλίστρια, έχει επενδύσει στην απόχρωση «chalk» της Sardine την οποία προσθέτει στα πιο κομψά σύνολά της.

Η Kendall Jenner, από την άλλη επέλεξε την σοκολατί απόχρωση της It bag, την οποία κράτησε στο US Open τον περασμένο μήνα. Ντυμένη με ένα μεταξωτό κίτρινο φόρεμα, ένα navy jumper και σκουλαρίκια-σταγόνες από την πρώτη συλλογή του Matthieu Blazy για τον Bottega Veneta.

Jenny.Gr

Η Sardine είναι πολύ πιο ευρύχωρη, απ΄όσο φαίνεται και σίγουρα ξεχωριστή. Αν αναζητάτε μια τσάντα επένδυση και ένα αξεσουάρ που θα αντέξει στο χρόνο, η τσάντα Sardine είναι για εσάς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.