CELEBRITIES

H Cameron Diaz αφήνει και πάλι την υποκριτική και ο λόγος είναι οι αντιπαραθέσεις


JTeam

21 Μαρτίου 2023

H Cameron Diaz αφήνει και πάλι την υποκριτική και ο λόγος είναι οι αντιπαραθέσεις
Splash Ideal Images
Η Cameron Diaz αποσύρθηκε από την υποκριτική για να επικεντρωθεί στην οικογένειά της αλλά έκανε ένα μικρό comeback που μάλλον το μετάνιωσε γρήγορα

Η Cameron Diaz δεν θα επιστρέψει ξανά στο Hollywood αφού όπως αποκάλυψαν άνθρωποι από το περιβάλλον της δεν αντέχει πλέον τις πολύωρες μέρες εργασίας που την κρατούν μακριά από τον σύζυγό της Benji Madden και την τριών ετών κόρη τους, Raddix. Η Diaz αποσύρθηκε από τον χώρο του κινηματογράφου επισήμως το 2018, πρόσφατα όμως τη δελέασε να επιστρέψει ο στενός της φίλος Jamie Foxx, για να συμπρωταγωνιστήσουν στην κωμωδία «Back In Action».

Βέβαια όπως φάνηκε αυτό το σχέδιο επιστροφής δεν βγήκε σε καλό για την ίδια καθώς συνοδεύτηκε από αναταραχή. Ο καλός της φίλος Jamie Foxx κατέρρευσε ψυχολογικά στα γυρίσματα της ταινίας και απέλυσε τρεις υπαλλήλους.Τώρα τα ξένα μέσα αναφέρουν ότι η αγαπημένη ηθοποιός δεν είχε καθόλου καλή εμπειρία και πιθανότατα δεν θα επιστρέψει στον κόσμο του κινηματογράφου μετά το τέλος των γυρισμάτων. Η ίδια δυσκολεύτηκε να βρίσκεται μακριά από την οικογένειά της και δεν θέλει να συμμετέχει σε αντιπαραθέσεις. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η σχέση της με τον Foxx δεν επηρεάστηκε αρνητικά.

Jenny.Gr
Splash Ideal Images

Από τότε που αποφάσισε να αποστασιοποιηθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και του Hollywood, η Cameron Diaz έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για το ότι πρόκειται για μια δύσκολη βιομηχανία αλλά και για τις προσωπικές της εμπειρίες. Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε μια εντελώς διαφορετική εκδοχή της ηθοποιού και η ίδια μιλώντας στο podcast της φίλης της, Gwyneth Paltrow, μοιράστηκε λεπτομέρειες για το πώς είναι η ζωή στα 49 με ένα μωρό ενώ αποκάλυψε πως ο λόγος που βλέπει εντελώς διαφορετικά πια την ηλικία της είναι η μητρότητα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.