CELEBRITIES

Η Cameron Diaz μόλις αποκάλυψε τον λόγο που την έκανε να αλλάξει την αντίληψή της για την ηλικία


JTeam

2 Ιουνίου 2022

Η Cameron Diaz μόλις αποκάλυψε τον λόγο που την έκανε να αλλάξει την αντίληψή της για την ηλικία
«Η αντίληψή μου για την ηλικία έχει πλήρως αλλάξει μέσα στα τελευταία 10 χρόνια. Είμαι πια πολύ ανοιχτή και ενθουσιασμένη. Έχω ακόμα 50 ή 60 χρόνια να ζήσω – θέλω να φτάσω τα 110, αφού έχω μικρό παιδί»

Από τότε που αποφάσισε να αποστασιοποιηθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και του Hollywood, η Cameron Diaz έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για το ότι πρόκειται για μια δύσκολη βιομηχανία αλλά και για τις προσωπικές της εμπειρίες.

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε μια εντελώς διαφορετική εκδοχή της ηθοποιού κι ένα πολύ πιο ανθρώπινο της κομμάτι. Η Diaz διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της και είναι εμφανές μέσα από κάθε της δήλωση. Την περασμένη μόλις εβδομάδα, μιλώντας στο podcast της φίλης της, Gwyneth Paltrow, μοιράστηκε λεπτομέρειες για το πώς είναι η ζωή στα 49 με ένα μωρό ενώ αποκάλυψε πως ο λόγος που βλέπει εντελώς διαφορετικά πια την ηλικία της είναι η μητρότητα.

«Η αντίληψή μου για την ηλικία έχει πλήρως αλλάξει μέσα στα τελευταία 10 χρόνια. Είμαι πια πολύ ανοιχτή και ενθουσιασμένη. Έχω ακόμα 50 ή 60 χρόνια να ζήσω – θέλω να φτάσω τα 110, αφού έχω μικρό παιδί». Η Diaz έχει μία κόρη 2 χρονών με τον σύζυγό της, Benji Madden.

«Νομίζω ότι φτάνει κάποια στιγμή γύρω στα 40 που εκτιμάς όλα όσα είναι και έχουν κάνει οι γονείς σου. Θέλω να μοιραστώ αυτή τη στιγμή με την κόρη μου. Θέλω να είμαι δίπλα της όταν γίνει 40 χρονών. Η οικογένειά μου είναι από γερή πάστα. Η γιαγιά μου ήταν 72 ετών και έτρεχε στο Σαν Φρανσίσκο κουβαλώντας βαριές τσάντες με ζωοτροφές. Νομίζω ότι έχω κάτι από αυτό».

Η ίδια επικεντρώθηκε στο πώς βοηθάει ο τρόπος ζωής της στη συνολική ευεξία. «Αν είναι αλήθεια και αυτό που λένε, νομίζω το πώς δείχνω και νιώθω είναι συνδυασμός του τι κάνω και τι όχι». Μεταξύ άλλων, νιώθει τυχερή που έχει φτάσει σε αυτή την ηλικία και έχει καταφέρει τόσα πολλά. «Είμαι τυχερή που έχω φτάσει σε αυτή την ηλικία. Τυχερή να έχω αυτές τις φίλες. Τυχερή που έχω την κόρη μου και όλη τη βοήθεια που έχω για να τη μεγαλώσω».

Ωστόσο, η star δεν φοβάται παράλληλα να παραδεχτεί πως, αν και λατρεύει τη 2χρονη κόρη της, Raddix, δεν απολαμβάνει κάθε στιγμή της μητρότητας. Μιλώντας στο Kelly Clarkson Show, δήλωσε ότι «είναι δύσκολο» να ζεις με ένα νήπιο.

«Αν εκραγείς, απλώς πες: “Θεέ μου. Η μαμά τα έχασε, δεν ήθελε να σου το πει αυτό, αν σε πλήγωσε ή σε στενοχώρησε. Θέλω απλώς να ξέρεις ότι και η μαμά, άνθρωπος είναι”», συμβούλευσε τις μητέρες που παρακολουθούσαν.

Συχνά υπενθυμίζει στον εαυτό της πως «τα παιδιά πάντα προσπαθούν να εκφραστούν» και δεν συμπεριφέρονται άσχημα επίτηδες. «Δεν προσπαθούν να είναι κακά παιδιά. Η δική μου δουλειά είναι να τη βοηθήσω να βρει τα λόγια να περιγράψει τα συναισθήματα, την εμπειρία της, τι περνάει, ώστε να μπορέσει πρώτα να τα αναγνωρίσει, κι έπειτα να προχωρήσει».

Η Cameron Diaz και ο Benji Madden απέκτησαν τη Raddix το 2019, μέσω παρένθετης μητέρας. «Είναι υπέροχος πατέρας», δηλώνει για εκείνον. «Είναι απίστευτος».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.