CELEBRITIES

Μάθιου Πέρι: Η αντίδραση των celebrities στον θάνατό του - Από τον Τριντό μέχρι τη Μάγκι Γουίλερ


JTeam

29 Οκτωβρίου 2023

Μάθιου Πέρι: Η αντίδραση των celebrities στον θάνατό του - Από τον Τριντό μέχρι τη Μάγκι Γουίλερ
Όλοι, φίλοι και πρώην συνεργάτες, είχαν να πουν ότι ήταν ο πιο αστείος και καλός άνθρωπος σε κάθε δωμάτιο

Η είδηση του θανάτου του Μάθιου Πέρι σόκαρε το Χόλιγουντ, και όχι μόνο. Από πρώην συνεργάτες μέχρι παιδικούς φίλους, οι άνθρωποι που πέρασαν από τη ζωή του, εξέφρασαν τη θλίψη τους στα social media.

Η Μόργκαν Φέρτσαϊλντ, η οποία υποδύθηκε τη μητέρα του στα Φιλαράκια, έγραψε στο X: «Είμαι συντετριμμένη για τον θάνατο του ‘γιου’ μου, Μάθιου Περί. Ο χαμός ενός τόσο νέου και λαμπερού ηθοποιού, είναι σοκ. Στέλνω την αγάπη και τα συλλυπητήρια μου στους φίλους και την οικογένεια του, ειδικά στον πατέρα του, Τζον Μπένετ Πέρι, με τον οποίο συνεργάστηκα στο Flamingo Road & Falcon Crest. #RIPMatthew».

H Μάγκι Γουίλερ, που έπαιζε την Τζάνις στο Friends, έγραψε στο IG: «Τι απώλεια. Θα λείψεις στον κόσμο, Μάθιου Πέρι. Η χαρά που έδωσες σε τόσους ανθρώπους, τόσο σύντομα, θα ζήσει. Νιώθω τέτοια ευλογία για κάθε δημιουργική στιγμή που μοιραστήκαμε».

Ο Καναδός Πρωθυπουργός, Τζάστιν Τριντό, με τον οποίο ο Πέρι ήταν συμμαθητής στο σχολείο, έγραψε στο Χ: «Ο θάνατος του Μάθιου Πέρι είναι λυπηρός και σοκαριστικός Ποτέ δεν θα ξεχάσω τα παιχνίδια που παίζαμε, και ξέρω ότι οι άνθρωποι ανά τον κόσμο δεν θα ξεχάσουν τη χαρά που τους έδωσε. Σε ευχαριστώ για τα γέλια, Μάθιου. Σε αγαπούσαν - και θα μας λείψεις».

Η Ολίβια Μαν εξέφρασε τη θλίψη της μέσω IG story. «Πάλεψε τόσο με τον εθισμό και ήταν τόσο γενναίος που ήταν ανοιχτός και ειλικρινής με όλο αυτό. Λυπάμαι τόσο για την οικογένεια και τους φίλους που μαθαίνουν τα νέα. Τίποτα λιγότερο από λυπηρό. Αναπαύσου με αγάπη, Μάθιου Πέρι»,

Με τη Σάνον Ντόχερτι, έπαιξαν μαζί στο Βeverly Hills 90210, to 1991. «Ήμασταν μία παρέα. Μεγαλώσαμε μαζί πηγαίνοντας στο Formosa, North και γελούσαμε συνέχεια. Ο Ματ, ο Ροτζερ, ο Ντέιβιντ και η Ροξάνα. Παίζαμε θάρρος ή αλήθεια και ο Ματ πάντα έλεγε γελοία πράγματα στα κορίτσια στο μπαρ. Πάντα θα μας έβρισκες όλους μαζί, να μιλάμε τη δική μας γλώσσα. Και ναι, ο Ματ είχε ΠΑΝΤΑ αυτήν την αίσθηση του χιούμορ».

«Ο Ματ και εγώ είχαμε βγει ραντεβού του Αγίου Βαλεντίνου. Ήθελε να κλείσουμε τραπέζι σε ένα εστιατόριο στο Μαλιμπού αλλά δε μπορούσε, οπότε το έκανε ο μπαμπάς μου για εμένα. Πήγαμε και, την περισσότερη ώρα, μιλούσαμε για το πόσο Ιρλανδός ήταν ο πατέρας μου. Η φιλία μας κράτησε καιρό. Μία ζωή».

Η Αλίσα Μιλάνο έγραψε αυτό που είπαν όλοι: «Ο Μάτι ήταν πάντα ο πιο αστείος στο δωμάτιο. Και ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ. Ήταν πραγματικά καλός».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.