UPDATE #NOW

Μάθιου Πέρι: Έφυγε από τη ζωή, στα 54 του χρόνια


JTeam

29 Οκτωβρίου 2023

Μάθιου Πέρι: Έφυγε από τη ζωή, στα 54 του χρόνια
Ο «Τσάντλερ» βρέθηκε νεκρός στην μπανιέρα του, στο Λος Άντζελες - δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη αιτία θανάτου

Ο Μάθιου Πέρι βρέθηκε νεκρός στην μπανιέρα του το βράδυ του Σαββάτου. Ήταν 54 ετών.

Οι Αρχές έφτασαν στο σπίτι του περίπου στις 4 το απόγευμα, έπειτα από κλήση για καρδιακή ανακοπή. Όπως αναφέρουν, το σώμα του δεν αντιδρούσε, ενώ δεν ανέφεραν αιτία θανάτου. Είπαν, ωστόσο, ότι δεν βρέθηκαν γύρω του ναρκωτικές ουσίες, ούτε υποψιάζονται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες - η αιτία θανάτου θα ανακοινωθεί μελλοντικά, από τον ιατροδικαστή.

«Είμαστε συντετριμμένοι από τον θάνατο του αγαπημένου μας φίλου, Μάθιους Πέρι», είπε στους LA Times ο όμιλος Warner Bros., ο οποίος είχε αναλάβει την παραγωγή των Friends. «Ο Μάθιου ήταν ένας απίστευτα χαρισματικός ηθοποιός και αναντικατάστατο κομμάτι της οικογένειας του Ομίλου Warner Bros. Όλος ο κόσμος ένιωσε τον αντίκτυπο της κωμικής του ευφυίας, και η κληρονομιά του θα παραμείνει ζωντανή στις καρδιές τόσων ανθρώπων. Είναι μία θλιβερή μέρα, και στέλνουμε την αγάπη μας στην οικογένεια του, τους αγαπημένους του και όλους τους αφοσιωμένους θαυμαστές του».

Το NBC, στο οποίο προβάλλονταν τα Φιλαράκια και τις 10 σεζόν, δήλωσε ότι ο Πέρι «Έφερνε τόση χαρά σε εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπου στον κόσμο με το ακριβές κωμικό timing και τις καυστικές ατάκες του. Η κληρονομιά του θα περάσει σε αμέτρητες γενιές».