CELEBRITIES

Ο Matthew Perry για Jennifer Aniston: «Της είμαι ευγνώμων, με βοήθησε όταν έμαθε για τα ναρκωτικά»


JTeam

22 Οκτωβρίου 2022

Ο Matthew Perry για Jennifer Aniston: «Της είμαι ευγνώμων, με βοήθησε όταν έμαθε για τα ναρκωτικά»
Ο Matthew Perry ευχαρίστησε την Jennifer Aniston δημόσια

Ο Matthew Perry έδωσε συνέντευξη στην Diane Sawyer και μίλησε για τη μάχη με τους εθισμούς του, με αφορμή αυτοβιογραφία του. Ο ίδιος μάλιστα είχε αποκαλύψει στο People ότι κινδύνεψε να χάσει τη ζωή του εξαιτίας των καταχρήσεων «Τα μυστικά σε σκοτώνουν. Τα μυστικά σκοτώνουν ανθρώπους σαν εμένα», είχε πει όλο νόημα.

Ο ηθοποιός που ο κόσμος αγάπησε στα «Φιλαράκια» μίλησε για τη χρήση ναρκωτικών αλλά και του αλκοόλ.Ένιωθε ότι δεν είχε κανέναν έλεγχο και ενώ η καριέρα του πήγαινε εξαιρετικά, εκείνος δεν ήταν ευτυχισμένος.

Jenny.Gr

«Την εποχή που θα έπρεπε να ήμουν στην αφρόκρεμα της πόλης, ήμουν σε ένα σκοτεινό δωμάτιο και συναντούσα μόνο εμπόρους ναρκωτικών και ήμουν εντελώς μόνος».

Ο ίδιος δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι η Jennifer Aniston του είχε πει: «Ξέρουμε ότι πίνεις». Εκείνος ένιωσε κάποιον δίπλα του σε αυτό το δύσκολο ταξίδι με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

«Ήταν εκείνη που άπλωσε το χέρι της περισσότερο. Της είμαι πραγματικά ευγνώμων γι' αυτό», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.