CELEBRITIES

The Crown: H συγκλονιστική σκηνή με την βασίλισσα Ελισάβετ και τον Φίλιππο μέσα στις στάχτες


JTeam

22 Οκτωβρίου 2022

The Crown: H συγκλονιστική σκηνή με την βασίλισσα Ελισάβετ και τον Φίλιππο μέσα στις στάχτες
Το trailer του 5ου κύκλου είναι εδώ και έχουμε μια από τις πιο συγκλονιστικές σκηνές της σειράς

Ο νέος κύκλος του «The Crown» θα κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου και η Daily Mail αποκάλυψε μια εικόνα που παρουσιάζει σε ένα μαύρο σκηνικό, την βασίλισσα Ελισάβετ να αγκαλιάζει τον πρίγκιπα Φίλιππο και όπως αναφέρουν οι κριτικοί πρόκειται για μία από τις πιο φορτισμένες σκηνές του πέμπτου κύκλου.

Η πλοκή εξελίσσεται και μάλιστα εστιάζει στη δεκαετία του ’90, όταν και η βασιλική οικογένεια αντιμετώπισε την καταστροφική πυρκαγιά στο Ουίνδσορ.

Στις 20 Νοεμβρίου 1992 ο πύργος του Ουίνδσορ επλήγη από πυρκαγιά και κινδύνεψαν και τα ιδιωτικά διαμερίσματα της βασίλισσας. Καταστράφηκαν πολλά δωμάτια αλλά ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα. Το The Crown αποφάσισε να αφηγηθεί αυτή την ιστορία με το δικό του τρόπο και όπως αναφέρει η Daily Mail η σκηνή με την αγκαλιά της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φίλιππού στις στάχτες είναι μυθοπλασία.

Jenny.Gr

Ακόμη, επισημαίνει ότι η βασίλισσα Ελισάβετ επισκέφθηκε το μέρος που υπέστη ζημιές με τον πρίγκιπα Άντριου τη νύχτα της πυρκαγιάς και έπειτα επέστρεψε το επόμενο πρωί. Επομένως, δεν θα μπορούσε να αγκαλιάσει τον Φίλιππο μέσα στα ερείπια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.