UPDATE #NOW

The Crown: Το trailer του 5ου κύκλου είναι εδώ και το βασιλικό δράμα τώρα ξεκινά


Κλέλια Φατούρου

20 Οκτωβρίου 2022

The Crown: Το trailer του 5ου κύκλου είναι εδώ και το βασιλικό δράμα τώρα ξεκινά
Το trailer του 5ου κύκλου είναι εδώ και δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο

Στις 9 Νοεμβρίου, μαζευόμαστε μπροστά από την τηλεόραση, ανοίγουμε Netflix και βλέπουμε τον 5ο κύκλο που τόσο καιρό περιμέναμε.

Το trailer κυκλοφόρησε τώρα, μόλις 20 μέρες πριν την πρεμιέρα αλλά ξέρει, όπως πάντα, πώς να μάς βάλει στο κλίμα και να μάς κάνει να ευχαριστούμε τον Peter Morgan που μάς δίνει νέο υλικό για τη βασιλική οικογένεια, στην αρχή της δεκαετίας του '90.

Η φωνή της Imelda Staunton είναι ανατριχιαστικά ίδια με αυτή της Ελισάβετ και η διασκευή του Bittersweet Symphony κάνει ακόμα πιο επικό το trailer. Βλέπουμε επίσης όλο το cast που παίρνει τη σκυτάλη από αυτό της 3ης και 4ης σεζόν και που θα ολοκληρώσει την πετυχημένη σειρά του Netflix. Οι Elizabeth Debicki, Dominic West, Jonathan Pryce, Lesley Manville και πολλοί ακόμη.

Όπως ήδη ξέρουμε, ο 5ος κύκλος εξερευνά τις ζωές των βασιλικών μελών τη δεκαετία του '90. Αυτό σημαίνει ότι θα δούμε τον Mohamed Al-Fayed, τον γιο του Dodi, τον Δρ. Hasnat Khan, που ήταν ο σύντροφος της Diana πριν τον Dodi. Οι δύο πρίγκηπες Charles και Andrew έγιναν μέρος αμέτρητων σκανδάλων στις σκανδαλοθηρικές εφημερίδες, εφόσον πήραν διαζύγιο, το Κάστρο του Windsor έπιασε φωτιά, προκαλώντας εθνική κρίση για το ποιος πρέπει να πληρώσει την επιδιόρθωση.

Δεν ξέρουμε ακόμα τι θα δούμε στον 6ο κύκλο, τα γυρίσματα του οποίου πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο, αλλά ο δημιουργός του The Crown μάς έχει ενημερώσει ότι θα είναι το φινάλε, αφού δεν θέλει να ασχοληθεί με τη σύγχρονη ιστορία του παλατιού.