UPDATE #NOW

The Crown: Ο 5ος κύκλος επιστρέφει με πόλεμο - Νταϊάνα και Κάρολος στο πρώτο teaser


Κλέλια Φατούρου

26 Σεπτεμβρίου 2022

The Crown: Ο 5ος κύκλος επιστρέφει με πόλεμο - Νταϊάνα και Κάρολος στο πρώτο teaser
Μην κανονίσετε τίποτα στις 9 Νοεμβρίου

Πάνω στην ώρα για τη σειρά που περιμέναμε πώς και πώς, για πολλούς λόγους. Το "The Crown" έγινε ξανά πρώτο σε views στο Netflix, εξαιτίας του θανάτου της Βασίλισσας Ελισάβετ και όλη η υφήλιος θέλει να μάθει πολλά για τη ζωή της γυναίκας που ήταν μονάρχης για 70 χρόνια.

Για εμάς τους fans, που θα βλέπαμε ούτως ή άλλως τον 5ο κύκλο, που αλλάζει cast και περνά στα πιο σύγχρονα γεγονότα, με τα οποία ήμασταν εξοικειωμένοι, η 9η Νοεμβρίου είναι μέρα γιορτής. Είναι και ο μήνας που έχει την καθιερωμένη του πρεμιέρα, μάλλον για να μπορούμε να το συνδυάσουμε με τσαγάκι και scones.

Το πρώτο teaser είναι σύντομο, λιτό και δείχνει τη στιγμή της τηλεοπτικής ανακοίνωσης του διαζυγίου της Diana και του Charles. Ο Dominic West παίρνει τη σκυτάλη από τον Josh O'Connor, ενώ η Elizabeth Debicki θα αντικαταστήσει το Emma Corrin. Η πλοκή του 5ου κύκλου θα επικεντρωθεί στα γεγονότα από το 1991 έως το 1997, που περιλαμβάνουν ένα διαζύγιο, έναν θάνατο αλλά και διάφορες πολιτικές αλλαγές.

Περιμένουμε βέβαια και με αγωνία τη νέα Ελισάβετ, Imelda Staunton, μετά την Olivia Colman, η οποία μάς έχει ήδη δώσει μία μικρή γεύση μέσα από ένα βίντεο. «Ως ηθοποιός, ήταν χαρά μου να βλέπω τις Claire Foy και Olivia Colman να φέρνουν κάτι μοναδικό στο σενάριο του Morgan. Είναι πραγματική τιμή μου που μπαίνω σε αυτή τη δημιουργική ομάδα και θα φτάσω στον επίλογο της σειράς».

Αν και ο αρχικός στόχος του δημιουργού της σειράς, Peter Morgan, ήταν να ολοκληρώσει την ιστορία στους 5 κύκλους, αποφάσισε ότι θα χρειαστεί ένας ακόμη για να πει αυτά που θέλει. Αν και τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει, μπήκαν σε παύση, για να τιμήσουν τον θάνατο της Ελισάβετ.