CELEBRITIES

O Σπύρος Μπιμπίλας μιλάει για τον ρόλο του στο «The Crown»


The Jennettes

17 Οκτωβρίου 2021

O Σπύρος Μπιμπίλας μιλάει για τον ρόλο του στο «The Crown»
O Σπύρος Μπιμπίλας μιλάει για τον ρόλο του στο «The Crown»

Η σειρά “Τhe Crwon μας έχει απασχολήσει όσο λίγες σειρές του Netflix. H ζωή της πριγκίπισσας Diana βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο και τα ξένα μέσα δεν σταματούν να γράφουν για τη σκηνοθεσία και το ταλέντο των ηθοποιών. Ανάμεσα στα μεγάλα ονόματα που παίζουν θα είναι και ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο ηθοποιός χαρακτηριστικά δήλωσε: «Μην είστε υπερβολικοί.Ένα απλό guest κάνω, δεν είμαι πρωταγωνιστής». Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε ότι δεν μπορεί να πει πολλά σχετικά με αυτή τη συνεργασία παρά μόνο ότι θα ενσαρκώσει τον Γιάννη Λάτση.

«Όλα είναι πολύ οργανωμένα. Έψαχναν να βρουν ένα Έλληνα ηθοποιό για να ενσαρκώσει αυτό τον ρόλο. Ξέρω ότι πάνω από 20 άτομα έκαναν ακρόαση και διάλεξαν εμένα. Δεν μπορώ ακόμα να το διαχειριστώ λόγω του συμβολαίου. Οι ηθοποιοί έχουν το δικό τους τρέιλερ, τους δικούς τους βοηθούς, ακριβά ξενοδοχεία, πρώτες θέσεις στα αεροπλάνα».

Τέλος, αποκάλυψε ότι έκανε coaching για να μιλήσει αγγλικά στη σειρά. Τώρα περιμένουμε να τον απολαύσουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Δείτε ακόμη:10 celebrities που δεν ήξερες ότι έχουν «βασιλικό αίμα»

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.