UPDATE #NOW

The Crown: H Debicki μοιάζει τόσο με την Diana που πλέον δεν τις ξεχωρίζουμε


The Jennettes

14 Οκτωβρίου 2021

The Crown: H Debicki μοιάζει τόσο με την Diana που πλέον δεν τις ξεχωρίζουμε

Το 2021 είναι μία χρονιά αφιερωμένη στην Diana, σε περίπτωση που δεν το έχετε καταλάβει. Πρώτα, η Kristen Stewart στο Spencer. Έπειτα, το βιογραφικό μιούζικαλ στο Netflix. Τώρα, η Elizabeth Debicki στην 5η σεζόν του The Crown.

Μία φωτογραφία από τα γυρίσματα, μας κάνει να ανυπομονούμε να κυκλοφορήσει το τελευταίο. Βλέπουμε τη Lady Di και τον Charles σε ένα σκάφος, για τη 10η επέτειο γάμο τους. Η Debicki είναι ολόιδια με την πριγκίπισσα – ίσως η καλλιτέχνιδα με τη μεγαλύτερη ομοιότητα ως τώρα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanity Fair (@vanityfair)

Πάνω στο σκάφος «Christina O», το οποίο ανήκε στην Jackie Kennedy και τον Αριστοτέλη Ωνάση, οι ηθοποιοί μας μεταφέρουν στο ταξίδι του πριγκιπικού ζεύγους στη Σεβίλλη, το 1992. Στην πραγματική ζωή, το γιοτ είχε όνομα Alexandra και ήταν το μοναδικό που χρησιμοποιούσαν οι Windsor για τις μετακινήσεις τους.

Πρόκειται για ένα από τα τελευταία ταξίδια που έκαναν μαζί η Diana και ο Charles, πριν την ανακοίνωση του χωρισμού τους. 

O νέος κύκλος του The Crown θα κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 2022 και θα  μας βάλει στα άδυτα της ζωής στο παλάτι. 

Στο cast θα δούμε τους Imelda Staunton στο ρόλο της Ελισάβετ, Jonathan Pryce ως Φίλιππο, Lesley Manville ως Margaret, Jonny Lee Miller ως John Major, και Khalid Abdalla στο ρόλο του Dodi Al-Fayed.

Δείτε ακόμη: Οι 6 πιο αμήχανες στιγμές των royals

jenny.gr