CELEBRITIES

Οι νέες φωτογραφίες από την 5η σεζόν του «The Crown» μας γυρίζουν πίσω στα ένδοξα 90s


The Jennettes

6 Σεπτεμβρίου 2021

Οι νέες φωτογραφίες από την 5η σεζόν του «The Crown» μας γυρίζουν πίσω στα ένδοξα 90s
Νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας σεζόν του «The Crown» είδαν το φως της δημοσιότητας και μας αποκαλύπτουν τους Elizabeth Debicki και Dominic West ως Πριγκίπισσα Diana και Πρίγκιπα Κάρολο. 

Φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας σεζόν του «The Crown» είδαν το φως της δημοσιότητας και μας αποκαλύπτουν τους Elizabeth Debicki και Dominic West ως Πριγκίπισσα Diana και Πρίγκιπα Κάρολο. 

Η Debicki εμφανίζεται με το κομψό κοντοκουρεμένο χτένισμα της Diana, να βγαίνει από ένα αυτοκίνητο με ένα λουλουδάτο φόρεμα. Ενώ, ο West εμφανίζεται να μιλά με τα παιδιά ηθοποιούς που παίζουν τον Πρίγκιπα William και τον Πρίγκιπα Harry, φορώντας ένα καφέ κοστούμι.

Ο West είναι πιο γνωστός για τον ρόλο του ως Jimmy McNulty στη δραματική σειρά του HBO «The Wire» αλλά και για τα «The Affair» και «The Hour». Την Debicki την έχουμε δει στο «Widows» του Steve McQueen και επίσης στη μίνι σειρά του BBC, «The Night Manager».

Η τέταρτη σεζόν του «The Crown» έκλεισε τα Χριστούγεννα του 1989, πράγμα που σημαίνει ότι η πέμπτη σεζόν θα προχωρήσει στη δεκαετία του 1990. Στα νέα επεισόδια ο West αντικαθιστά τον Josh O’Connor ως  Πρίγκιπας της Ουαλίας και η Debicki παίρνει τη σκυτάλη από την Emma Corrin ως Diana. Στην πέμπτη σεζόν θα δούμε επίσης την Imelda Staunton να αντικαθιστά την Olivia Colman ως Βασίλισσα Elizabeth II και τον Jonathan Pryce να παίρνει τη θέση του Tobias Menzies ως Πρίγκιπας Φίλιππος. Επιπλέον, ο Jonny Lee Miller εντάσσεται στο καστ ως ο Πρωθυπουργός John Major.

Η σεζόν αυτή γυρίστηκε στο Dunsfold Aerodrome του Surrey και αναμένεται να είναι από τις πιο δραματικές της σειράς, με τον Κάρολο και τη Diana να χωρίζουν λόγω απιστίας, τον Πρίγκιπα Andrew και την Sarah Ferguson να μπλέκονται σε σκάνδαλα και τη Diana να σκοτώνεται σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, μία τραγωδία που οδήγησε σε διεθνές πένθος και άλλαξε για πάντα τη βασιλική οικογένεια.

Δείτε ακόμη: Diana: Η πριγκίπισσα που ανέδειξε το natural makeup look

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.