CELEBRITIES

H Kristen Stewart αποκάλυψε το ένα πράγμα που μετάνιωσε στον ρόλο της ως Diana


The Jennettes

12 Οκτωβρίου 2021

H Kristen Stewart αποκάλυψε το ένα πράγμα που μετάνιωσε στον ρόλο της ως Diana
H Kristen Stewart αποκάλυψε τι ήταν αυτό που μετάνιωσε στο ρόλο της ως Diana

H Κristen Stewart διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους στα επαγγελματικά της αφού με τον ρόλο της ως Diana στην ταινία Spencer είναι σίγουρο, πλέον, πώς θα την δούμε στην κούρσα για τα Oscar.

Oι πρώτες κριτικές είναι ήδη διθυραμβικές με όλους τους συντελεστές να εκφράζουν την αισιοδοξία τους για την πορεία της ταινίας στις μεγάλες βραβεύσεις. Όμως η ηθοποιός δήλωσε πως δεν κατάφερε να έρθει σε επαφή με ένα συγκεκριμένο κομμάτι του ρόλου της και αυτό, όπως εξήγησε, είναι κάτι που μετανιώνει.

Η ταινία διαδραματίζεται το 1991 στην εξοχική κατοικία της βασιλικής οικογένειας. Εκεί η πριγκίπισσα Diana αποφασίζει να χωρίσει με τον Κάρολο. Η Stewart είναι μόλις έναν χρόνο μεγαλύτερη από όσο ήταν η πριγκίπισσα Diana την περίοδο που λαμβάνει χώρα η ταινία, αλλά όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στη Daily Mail, μετανιώνει που έπαιξε αυτόν τον ρόλο ενώ η ίδια δεν είναι ακόμα μητέρα. «Είναι αυτό το κομμάτι της στο οποίο ένιωσα πως δεν ταυτίστηκα», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα η ηθοποιός για να έχει χημεία με τους ηθοποιούς που υποδύονται τα παιδιά της Diana, τον Jack Nielsen (William) και τον Freddie Spry (Harry), πέρασε πολύ χρόνο μαζί τους ώστε οι σκηνές που μοιράζονται να είναι πιο φυσικές.

Η 31χρονη ηθοποιός πριν λίγες μέρες εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του BFI London Film Festival, επιλέγονας ένα κλασσικό look του οίκου Chanel, με vintage χαρακτήρα, εμπνευσμένο από αυτό της Lady Diana. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mario Mitsis (@mariomitsis)

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.