CELEBRITIES

Ο Tom Cruise δεν έμοιαζε καθόλου με τον Tom Cruise στην τελευταία του εμφάνιση


The Jennettes

12 Οκτωβρίου 2021

Ο Tom Cruise δεν έμοιαζε καθόλου με τον Tom Cruise στην τελευταία του εμφάνιση
Αγνώριστος ο Tom Cruise σε αγώνα με τον γιο του

O Tom Cruise τα τελευταία χρόνια κάνει επιλεκτικές δημόσιες εμφανίσεις. Μία από αυτές έγινε το Σάββατο το βράδυ στον αγώνα των Sant Fransisco Giants εναντίον των Los Angeles για το National League Division Series και μάλιστα στο πλευρό του είχε τον γιο του, τον 26χρονο Connor Cruise.

Σε αυτό όμως που σταθήκαν οι περισσότεροι ήταν στην εμφάνισή του, καθώς ο Cruise ήταν αρκετά διαφορετικός από ότι έχουμε συνηθίσει να τον βλέπουμε τα τελευταία χρόνια. Ο 56χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε με εμφανώς πρησμένο πρόσωπο και φορούσε ένα μαύρο φουσκωτό μπουφάν και ένα τζιν παντελόνι, ενώ καθόταν στις vip θέσεις του γηπέδου.

Ο Cruise δε θύμιζε καθόλου τον εαυτό του από την τελευταία του εμφάνιση τον περασμένο Ιούλιο σε αγώνα της Φόρμουλα 1 και πολλοί θαυμαστές του σχολίασαν στα social media το γεγονός ότι έχει αλλάξει πολύ, σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα. 

Μάλιστα, ο ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα απασχολημένος τους τελευταίους μήνες καθώς καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας εργαζόταν για την ταινία του «Mission: Impossible7».

Όσο για τον γιο του, σύμφωνα με το περιοδικό People, διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον πατέρα του καθώς είναι κι αυτός μέλος της Εκκλησίας της Σαηεντολογίας.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS