CELEBRITIES

H Adele δεν έχει χρήματα να ζήσει στο Λονδίνο, οπότε αγόρασε 3 σπίτια στο LA


The Jennettes

12 Οκτωβρίου 2021

H Adele δεν έχει χρήματα να ζήσει στο Λονδίνο, οπότε αγόρασε 3 σπίτια στο LA

Αν έχετε μπει στη διαδικασία αναζήτησης διαμερίσματος τους τελευταίους μήνες, μάλλον θα συμφωνήσετε πως είναι ψυχοφθόρα, δύσκολη και τεστάρει τα όρια της υπομονής. Και η Adele συμφωνεί απόλυτα - βρίσκει τις τιμές εξωφρενικές.

Ναι, είναι εκατομμυριούχος. Ναι, είναι μία από τις διασημότερες καλλιτέχνιδες της εποχής μας. Ναι, έδωσε 30 εκατομμύρια για να αγοράσει σπίτια στο Los Angeles. Όχι, δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει οικονομικά στις συνθήκες του Λονδίνου.

Η αξία της Adele υπολογίζεται στα 177 εκατομμύρια δολάρια. Για να μην παρεξηγηθούν τα λεγόμενά της, πρόσθεσε πως θα ήταν αδύνατο να ζει σε τέτοια πολυτέλεια στο Λονδίνο, ενώ όσο ζούσε εκεί, περνούσε τον περισσότερο χρόνο της «μέσα σε ένα αυτοκίνητο ή σε κάποιο κτίριο». Αυτό που προτιμούσε, ήταν να μένει σε ένα μέρος με «καθαρό αέρα και τον ουρανό να φαίνεται».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Μέσα σε μία πενταετία, έχει αγοράσει τα εξής: Το πρώτο της σπίτι στο Beverly Hills, με 9.5 εκατομμύρια δολάρια. Ένα δεύτερο σπίτι, ακριβώς δίπλα, για 10,65 εκατομμύρια δολάρια. Ένα τρίο σπίτι με τέσσερα υπνοδωμάτια και τέσσερα μπάνια, έναντι 10 εκατομμυρίων, από τη φίλη της, Nicole Richie. Όλα μαζί, έχουν έκταση 1672.255 τετραγωνικά μέτρα.

Όχι κι άσχημα. Ειδικά αν σκεφτούμε πως η ίδια έκταση στη βρετανική πρωτεύουσα αξίζει 247 εκατομμύρια.

πηγή φωτογραφίας: Instagram

Δείτε ακόμη: 10 celebrities που δεν γνώριζες ότι έχουν μεγαλώσει με ανάδοχες οικογένειες

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.