CELEBRITIES

H Adele θα χτίσει το δικό της ανάκτορο στο Λονδίνο αξίας 13 εκ. ευρώ


The Jennettes

16 Αυγούστου 2021

H Adele θα χτίσει το δικό της ανάκτορο στο Λονδίνο αξίας 13 εκ. ευρώ
H Adele θα χτίσει το δικό της ανάκτορο στο Λονδίνο αξίας 13 εκ. ευρώ

H Adele τα τελευταία χρόνια μας δείχνει την πιο δυναμική πλευρά της και η αλήθεια είναι ότι μας αρέσει πολύ! Η star μπορεί να μεγάλωσε σε ένα μικρό διαμέρισμα στο Λονδίνο αλλά με την σκληρή δουλειά και το ταλέντο της πλέον σύμφωνα με τη βρετανική Mirror ετοιμάζεται να χτίσει το δικό της σπίτι των ονείρων.

Πιο συγκεκριμένα, η βρετανίδα τραγουδίστρια θα επενδύσει σε μια κατοικία σε διαστάσεις ανακτόρου στην περιοχή  Kensington του Λονδίνου. Η Adele αποφάσισε να αγοράσει δυο γειτονικές κατοικίες στην τιμή των 13 εκατ. ευρώ, τις οποίες σκοπεύει να ενώσει για να κατασκευάσει ένα πολυτελές σπίτι. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Σύμφωνα με την Mirror, στα σχέδια της κατασκευής της έπαυλης περιλαμβάνεται μία κρεβατοκάμαρα, τη κατασκευή ενός υπόγειου γκαράζ και ένος τεράστιου playroom για το παιδί της. 

jenny.gr

Η τραπεζαρία, το σαλόνι και η κουζίνα θα βρίσκονται στο ισόγειο, ενώ ο πρώτος όροφος θα φιλοξενεί τρεις σουίτες και ένα ακόμα playroom. Στον τελευταίο όροφο η Adele αποφάσισε να μένει η ίδια, και θα έχει την κρεβατοκάμαρά της, το μπάνιο της, τη γκαρνταρόμπα της. Μάλιστα, συνολικά για την ανακαίνιση υπολογίζεται ότι το ποσό που θα χρειαστεί να διαθέσει η λαμπερή τραγουσίστρια είναι τα 2.5 εκ. ευρώ.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.