CELEBRITIES

Ο Johnny Depp λέει πως το Hollywood τον μποϊκοτάρει, στην πρώτη του συνέντευξη μετά από καιρό


The Jennettes

16 Αυγούστου 2021

Ο Johnny Depp λέει πως το Hollywood τον μποϊκοτάρει, στην πρώτη του συνέντευξη μετά από καιρό
O Johnny Depp νιώθει πως το Hollywood μποϊκοτάρει την καριέρα του, καθώς η νέα του ταινία «Minamata» δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη στην Αμερική.

O Johnny Depp νιώθει πως το Hollywood μποϊκοτάρει την καριέρα του, καθώς η νέα του ταινία «Minamata» δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη στην Αμερική.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στους The Sunday Times, ο Depp - του οποίου η πρώην σύζυγος Amber Heard τον κατηγόρησε για ενδοοικογενειακή βία - χαρακτήρισε την πτώση του από την κορυφή του Hollywood ως έναν «παραλογισμό των μαθηματικών που ακολουθούν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης». 

Ο Depp πρωταγωνιστεί στην αληθινή ιστορία του «Minamata», σε σκηνοθεσία του Andrew Levitas, ως W Eugene Smith, ένας Αμερικανός φωτορεπόρτερ που βοήθησε να αποκαλυφθούν οι τραγικές συνέπειες της δηλητηρίασης από υδράργυρο στις ιαπωνικές παράκτιες κοινότητες τη δεκαετία του 1970.

Πέρυσι, ο Depp έχασε μια υπόθεση για συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον του βρετανικού ταμπλόιντ The Sun, το οποίο αναφερόταν στον ηθοποιό ως «κακοποιό γυναικών» σε ένα άρθρο για αυτόν. Το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι η εφημερίδα απέδειξε ότι το περιεχόμενο του άρθρου της ήταν «ουσιαστικά αληθινό» και ο δικαστής διαπίστωσε ότι 12 από τα 14 υποτιθέμενα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας για τα οποία τον κατηγορούσαν, είχαν συμβεί.

jenny.gr

Στη συνέχεια, η MGM άλλαξε την αμερικανική κυκλοφορία του «Minamata» από τον Φεβρουάριο του 2021 σε μελλοντική, άγνωστη ακόμα ημερομηνία, ενώ παράλληλα ο Depp αποχώρησε από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο franchise «Fantastic Beasts» της Warner Bros.

Η χαμηλού προϋπολογισμού ταινία, ήταν ένα έργο πάθους για τον Johnny Depp. Η ρύπανση στις ιαπωνικές κοινότητες συνεχίστηκε για δεκαετίες, και όλο αυτό το διάστημα οι ντόπιοι κάτοικοι της Minamata έτρωγαν δηλητηριασμένα θαλασσινά. Η κατάσταση επηρέασε χιλιάδες κόσμου, εξαπλώνοντας μια τρομακτική νευρολογική διαταραχή που ονομάζεται «ασθένεια Minamata». Η ασθένεια αυτή οδήγησε σε σοβαρές παραμορφώσεις, παράλυση, παραφροσύνη και θάνατο. 

«Ορισμένες ταινίες αγγίζουν τους ανθρώπους και αυτό επηρεάζει όσους βρίσκονται στο "Minamata" και ανθρώπους που βιώνουν παρόμοια πράγματα», είπε ο Depp. «Και όλο εξαιτίας του μποϊκοτάζ μου από το Hollywood; Ένας άντρας, ένας ηθοποιός σε μια δυσάρεστη κατάσταση, όλα αυτά τα τελευταία χρόνια;»

Πρόσθεσε ότι «κινούμαι προς τα εκεί που πρέπει για να φέρω τα πράγματα στο φως».

Δείτε ακόμη: 10 διάσημοι που έδωσαν «μάχη» με τα ναρκωτικά και βγήκαν νικητές

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.