ΣΤΙΛ

Τhrowback: Όταν η Κate Moss σταμάτησε την πασαρέλα για να φιλήσει τον Johnny Depp


Μάρθα Κουμπάνη

18 Απριλίου 2021

Τhrowback: Όταν η Κate Moss σταμάτησε την πασαρέλα για να φιλήσει τον Johnny Depp
Το 1995 η Κate Moss σταμάτησε την πασαρέλα για να φιλήσει τον Johnny Depp

Υπάρχουν μερικά ζευγάρια που έχουν μείνει στην ιστορία ως μυθικά. Ο λόγος είναι πως ο κόσμος εκστασιάζεται από την λάμψη που εκπέμπει καθένας από τους δύο διάσημους συντρόφους ξεχωριστά. Πόσο μάλλον όταν τα αστέρια ευθυγραμμίζονται και ακολουθούν κοινή τροχιά ορατή, από όλον τον κόσμο.

Ο Johnny Depp και η Kate Moss συναντήθηκαν για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 1994 στη Νέα Υόρκη, στο καφέ «Tabac». Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, όπως στις ταινίες. Ή τουλάχιστον έτσι θέλουμε να τον βλέπουμε. Οι δυο τους βυθίστηκαν σχεδόν αμέσως σε ένα τρελό πάθος, ανάμεσα στην τρέλα του σεξ, του αλκοόλ και των ναρκωτικών. Οι δημοσιογράφοι ονόμασαν την καταστροφική αυτή σχέση «Μυθιστόρημα Κοκαΐνης» (Novel Cocaine).

 O Johnny Depp, ήδη παντρεμένος χωρισμένος και είχε κάνει τρεις αρραβώνες που δεν ευδοκίμησαν. Εκείνος ήταν τότε 29, εκείνη μόλις 20 ετών.

Συχνά περπατούσαν σε δημοφιλή μέρη και κλείνονταν για μέρες σε δωμάτια ξενοδοχείων. Η ιστορία τους ήταν σε κάθε περιοδικό και εφημερίδα της εποχής.

Σήμερα κάνουμε throwback στο show του John Galliano για την σεζόν A/W 1995-1996, όταν εκείνη περπάτησε στην πασαρέλα με ένα κόκκινο ασύμμετρο slip dress, με εντυπωσιακούς ώμους με βολάν, έντονο μακιγιάζ πιερότου και μαύρο head piece. Οι δημιουργίες του εκκεντρικού νεαρού σχεδιαστή προκαλούσαν αίσθηση εκείνη την περίοδο και η συλλογή του 1995 θεωρείται iconic. Το runway είχε στηθεί έτσι ώστε να θυμίζει τις χιονισμένες στέγες του Παρισιού.

jenny.gr

 Aνάμεσα στους καλεσμένους που βρίσκονταν στην front row, καθόταν και ο γοητευτικός Johnny. H Κate ήταν τρελά ερωτευμένη μαζί του και δεν δίσταζε να το αποδείξει σε κάθε ευκαιρία. Έτσι κατά τη διάρκεια του show αποτραβήχτηκε από το catwalk για να δώσει ένα φιλί στον αγαπημένο της.

Τη στιγμή απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός.

jenny.gr

Το 1997 και μετά την κοινή τους εμφάνιση στις Κάννες o Johnny Depp ήταν εκείνος που πήρε την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Δεν ήθελε να ζει πλέον μαζί της στη Νέα Υόρκη επειδή δεν άντεχε την ξέφρενη ζωή της Kate Moss, η οποία ήταν εθισμένη στα χάπια και το ποτό. Εκείνη πληγώθηκε και στη συνέχεια έχασε κάθε έλεγχο.

Δείτε ακόμη: 
5 ζευγάρια των 90s που δεν θέλαμε να χωρίσουν

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.