CELEBRITIES

Johnny Depp: Έχασε τη δικαστική μάχη με το The Sun για τον ξυλοδαρμό της Amber Heard


The Jennettes

26 Μαρτίου 2021

Johnny Depp: Έχασε τη δικαστική μάχη με το The Sun για τον ξυλοδαρμό της Amber Heard
Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλυγουντ Johnny Depp έχασε μια προσπάθεια να ανατρέψει μια καταδικαστική απόφαση του υψηλού δικαστηρίου που κατέληξε στο συμπέρασμα ότι επιτέθηκε στην πρώην σύζυγό του Amber Heard και ότι την άφησε σε φόβο για τη ζωή της.

Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλυγουντ Johnny Depp έχασε μια προσπάθεια να ανατρέψει μια καταδικαστική απόφαση του υψηλού δικαστηρίου που κατέληξε στο συμπέρασμα ότι επιτέθηκε στην πρώην σύζυγό του Amber Heard και ότι την άφησε σε φόβο για τη ζωή της.

Μετά από δίκη τριών εβδομάδων τον Ιούλιο του περασμένου έτους, το δικαστήριο απέρριψε τον ισχυρισμό δυσφήμισης του ηθοποιού από το περιοδικό The Sun, αφού μια στήλη που δημοσιεύθηκε τον Απρίλιο του 2018 και αποκάλεσε τον Depp «κακοποιό γυναικών» ήταν «ουσιαστικά αλήθεια».

Ο δικαστής αποφάσισε ότι ο Depp, 57 ετών, επιτέθηκε στη Heard, 34, σε δώδεκα περιπτώσεις και την έβαλε σε «φόβο για τη ζωή της» τρεις φορές.

Ο ηθοποιός ζήτησε από το εφετείο να του επιτρέψει να αμφισβητήσει την απόφαση, με σκοπό να ακυρωθούν τα πορίσματά του και να διατάξει την επανεκδίκαση. Ωστόσο, την Πέμπτη το δικαστήριο απέρριψε την άδεια του Depp να ασκήσει έφεση.

jenny.gr

Ο Λόρδος δικαστής Underhill και ο Λόρδος δικαστής Dingemans τόνισαν ότι η προσφυγή κατά της απόφασης του δικαστή για ζητήματα αμφισβητούμενων γεγονότων αντιμετώπισε σοβαρές δυσκολίες.

Μέρος του επιχειρήματος του Depp βασίστηκε σε περαιτέρω αποδείξεις ότι η Heard δεν είχε ακόμη δώσει τα περισσότερα από 7 εκατομμύρια δολάρια που έλαβε για το διαζύγιο, το οποίο είχε πει ότι δωρίζει σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Κατά την ακρόαση της περασμένης εβδομάδας, ο δικηγόρος του Depp, Andrew Caldecott QC, δήλωσε ότι ο ισχυρισμός ήταν ένα «υπολογισμένο και χειραγωγικό ψέμα» που έδωσε στην Heard «μια σημαντική ώθηση στην αξιοπιστία της ως πρόσωπο» και «άφησε μια άνιση μάχη για τον Depp από την αρχή».

jenny.gr

«Απορρίπτουμε την αίτηση του κ. Depp για πρόσθεση περαιτέρω αποδεικτικών στοιχείων προς υποστήριξη της προτεινόμενης έφεσης και καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι η έφεση δεν έχει πραγματική προοπτική επιτυχίας και ότι δεν υπάρχει άλλος επιτακτικός λόγος για να ακουστεί. Επομένως, αρνούμαστε την άδεια για ένσταση», ήταν το αποτέλεσμα.

Η δικηγόρος του Depp στο Ηνωμένο Βασίλειο, Joelle Rich της Schillings Partners, δήλωσε ότι τα αποδεικτικά στοιχεία που παρουσιάστηκαν κατά την ακρόαση της περασμένης εβδομάδας «αποδεικνύουν περαιτέρω ότι υπάρχουν σαφείς και αντικειμενικοί λόγοι για να αμφισβητηθεί σοβαρά η απόφαση που ελήφθη στο δικαστήριο του Ηνωμένου Βασιλείου».

Είπε ότι ο Depp ανυπομονούσε να «παρουσιάσει τα πλήρη, αναμφισβήτητα αποδεικτικά στοιχεία για την αλήθεια στην υπόθεση δυσφήμισης των ΗΠΑ εναντίον της Heard, η οποία θα πρέπει να παρέχει πλήρη αποκάλυψη στοιχείων».

jenny.gr

Ένας εκπρόσωπος της Heard είπε: «Είμαστε ευχαριστημένοι, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μας φαίνεται έκπληξη η άρνηση του δικαστηρίου για την αίτηση του Depp. Τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στην υπόθεση του Ηνωμένου Βασιλείου ήταν συντριπτικά και αναμφισβήτητα».

Ενώ ένας εκπρόσωπος για το The Sun είπε: «Το Sun είχε κάθε εμπιστοσύνη ότι αυτή η άδεια για ένσταση δεν θα χορηγηθεί και είναι ικανοποιημένο με τη σημερινή απόφαση».

«Το The Sun θα συνεχίσει να στέκεται και να αγωνίζεται για τα θύματα οικιακής κακοποίησης», δήλωσε.

Πηγή φωτογραφιών: Getty Images

Δείτε ακόμη:

9 ηθοποιοί που ακόμα δεν έχουν Oscar

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.