CELEBRITIES

Britney Spears: Ζήτησε να «ελευθερωθεί» από τον πατέρα της


The Jennettes

26 Μαρτίου 2021

Britney Spears: Ζήτησε να «ελευθερωθεί» από τον πατέρα της
Ο δικηγόρος της Britney Spears ζήτησε επισήμως από την Jodi Montgomery να αντικαταστήσει τον Jamie Spears ως κηδεμόνα (conservator) της πασίγνωστης τραγουδίστριας.

Ο δικηγόρος της Britney Spears ζήτησε επισήμως από την Jodi Montgomery να αντικαταστήσει τον Jamie Spears ως κηδεμόνα (conservator) της πασίγνωστης τραγουδίστριας.

Στα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν την Τρίτη, ο δικηγόρος της Britney Spears, Samuel Ingham, ζήτησε την παραίτηση του Jamie Spears από το ρόλο.

«Η αναφέρουσα ζήτησε την παραίτηση του σημερινού κηδεμόνα του προσώπου της, James P. Spears, ο οποίος παραιτήθηκε προσωρινά από τις 9 Σεπτεμβρίου 2019,» αναφέρει το αρχείο. «Η αναφορά ζητά την αντικατάστασή του από την Jodi Pais Montgomery, η οποία ενεργεί ως προσωρινή κηδεμόνας του προσώπου της από εκείνη την ημερομηνία».

Η αναφορά σημειώνει επίσης ότι η Britney Spears «διατηρεί ρητώς το δικαίωμα να υποβάλει αίτηση για τερματισμό αυτής της κηδεμονίας».

Ο Jamie Spears παραιτήθηκε προσωρινά ως κηδεμόνας της τραγουδίστριας για λόγους υγείας τον Σεπτέμβριο του 2019 και δεν έχει ακόμη επαναλάβει τον ρόλο. Παραμένει όμως, συν-κηδεμόνας της περιουσίας της μαζί με την Bessemer Trust Company, από τον τον Νοέμβριο του 2020.

Εάν το αίτημα γίνει δεκτό, η Montgomery θα αναλάβει μόνιμη κηδεμονία του ατόμου της Britney Spears, η οποία θα έδινε στην Montgomery τον έλεγχο της ιατρικής θεραπείας του τραγουδιστή. 

jenny.gr

Ο ρόλος θα της επέτρεπε επίσης να «περιορίσει τους επισκέπτες με οποιοδήποτε τρόπο», να δώσει εντολές συγκράτησης, εάν είναι απαραίτητο, και να διορίσει φρουρούς ασφαλείας και άλλους επιστάτες.

Στην κατάθεση, ο δικηγόρος αναφέρει μια απόφαση του 2014 που αναφέρει ότι η Britney Spears είναι ανίκανη «να συναινέσει σε οποιαδήποτε μορφή ιατρικής θεραπείας» ως ένας από τους λόγους για τους οποίους η Montgomery πρέπει να αναλάβει τη μόνιμη κηδεμονία της.

Ο Ingham κατέθεσε για πρώτη φορά την απομάκρυνση του Jamie Spears τον Αύγουστο του 2020. Ο Jamie Spears είναι κηδεμόνας της «πριγκίπισσας της ποπ» από το 2008.

Το αίτημα έρχεται μετά το ντοκιμαντέρ «Framing Britney Spears», το οποίο αναβίωσε το δημόσιο ενδιαφέρον για τη κηδεμονία της Britney Spears, με πολλούς οπαδούς και δημόσιες φιγούρες να καλούν στο #FreeBritney.

Η επόμενη δικαστική ακρόαση αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 27 Απριλίου.

Πηγή φωτογραφίας: Getty Images

Δείτε ακόμη:

15 σπάνιες φωτογραφίες των μεγαλύτερων pop idols

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.