CELEBRITIES

Kristen Stewart: Η νέα ανατριχιαστική φωτογραφία της ως πριγκίπισσα Diana


The Jennettes

26 Μαρτίου 2021

Kristen Stewart: Η νέα ανατριχιαστική φωτογραφία της ως πριγκίπισσα Diana
Η Kristen Stewart θα ενσαρκώσει την πριγκίπισσα Diana στη νέα επερχόμενη ταινία «Spencer» και στη δεύτερη φωτογραφία που κυκλοφόρησε από τα γυρίσματα η ομοιότητα είναι ανατριχιαστική.

Η Kristen Stewart θα ενσαρκώσει τη «Lady D» στη νέα επερχόμενη ταινία «Spencer» και στη δεύτερη φωτογραφία που κυκλοφόρησε από τα γυρίσματα η ομοιότητα είναι ανατριχιαστική.

Η 30χρονη πρωταγωνίστρια του «Twilight» απεικονίζει την πριγκίπισσα της Ουαλίας, μητέρα του πρίγκιπα William και του πρίγκιπα Harry, στην επερχόμενη ταινία «Spencer».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filmthusiast (@filmthusiast)

Η ταινία, της οποίας ο τίτλος είναι το πατρικό όνομα της Diana, λαμβάνει χώρα το 1991, στις χριστουγεννιάτικες διακοπές της πριγκίπισσας με τη βασιλική οικογένεια στο κτήμα Sandringham της Βασίλισσας Ελισάβετ Β' στο Νόρφολκ της Αγγλίας.

Κατά τη διάρκεια των εορτών αυτών η πριγκίπισσα αποφασίζει να τερματίσει τον γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο μετά από πολλές αναταραχές στη σχέση τους.

Στη νέα φωτογραφία, που κυκλοφόρησε την Πέμπτη 25 Μαρτίου, η Kristen φοράει ένα κόκκινο και πράσινο καρό σακάκι με λευκή μπλούζα.

Αυτό που τραβάει όλα τα βλέμματα όμως, είναι το αντίγραφο του χρυσού δαχτυλιδιού αρραβώνων της Diana και του εμβληματικού δαχτυλιδιού από ζαφείρι και διαμάντι. Πρόκειται για το ίδιο δαχτυλίδι που έδωσε ο William στη σύζυγο του Kate Middleton, όταν της έκανε πρόταση γάμου.

Η Stewart, ποζάρει καθισμένη σε ένα γραφείο, κοιτάζοντας την κάμερα με αποφασιστικό βλέμμα.

Η ταινία «Spencer», σε σκηνοθεσία του Pablo Larraín, πρόκειται να κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο, λιγότερο από ένα χρόνο πριν από την 25η επέτειο του θανάτου της Diana το 1997 σε ηλικία 36 ετών. Ο Jack Farthing, αστέρας της σειράς BBC Poldark, παίζει τον Charles στη νέα ταινία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DNARoyals (@dnaroyals)

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Kristen μίλησε για τον ρόλο της στην ταινία στην εκπομπή Jimmy Kimmel Live! και θυμήθηκε τον εαυτό της να παρακολουθεί την κηδεία της Diana στην τηλεόραση.

«Ήμουν πολύ νέα και δεν ήξερα πραγματικά τι συνέβαινε», είπε. «Αλλά τώρα, είναι δύσκολο να μην νιώθεις προστατευτικά γι' αυτήν. Ήταν τόσο νέα και προφανώς φαίνεται εδώ», είπε.

Η συμμετοχή της Kristen στο «Spencer» ανακοινώθηκε τον περασμένο Ιούνιο, ενώ ο σκηνοθέτης επαίνεσε την ηθοποιό στα σχόλια που έκανε στο Deadline.

«Η Kristen είναι ένας από τις σπουδαιότερες ηθοποιούς σήμερα», είπε. «Για να το κάνεις αυτό καλά, χρειάζεσαι κάτι πολύ σημαντικό στην ταινία, το οποίο είναι το μυστήριο. Η Kristen μπορεί να είναι πολλά πράγματα. Μπορεί να είναι πολύ μυστηριώδης, πολύ εύθραυστη και τελικά πολύ ισχυρή, κάτι που χρειαζόμαστε. Ο συνδυασμός αυτών στοιχεία με έκανε να την σκεφτώ».

Συνέχισε, «Ο τρόπος που απάντησε στο σενάριο και το πώς πλησιάζει τον χαρακτήρα, είναι πολύ όμορφο. Νομίζω ότι θα κάνει κάτι εκπληκτικό και ενδιαφέρον ταυτόχρονα. Είναι αυτή η δύναμη της φύσης».

Δείτε ακόμη:

Diana: Η πριγκίπισσα που ανέδειξε το natural makeup look

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.