CELEBRITIES

Johnny Depp: Η πρώτη μεγάλη δικαστική νίκη εναντίον της Amber Heard


2 Αυγούστου 2021

Johnny Depp: Η πρώτη μεγάλη δικαστική νίκη εναντίον της Amber Heard
O Johnny Depp κατάφερε να σημειώσει την πρώτη του νίκη στο δικαστήριο στη νομική διαμάχη που έχει με την Amber Heard από το 2016. 

O Johnny Depp κατάφερε να σημειώσει την πρώτη του νίκη στο δικαστήριο στη διαμάχη που έχει με την Amber Heard από το 2016. 

Η ίδια είχε ισχυριστεί ότι έδωσε μέρος της αποζημίωσης του διαζυγίου για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Όπως είχε πει χαρακτηριστικά, δεν ήθελε να κρατήσει τα χρήματα από την πολύκροτη υπόθεση του διαζυγίου τους με αποτέλεσμα να τα κάνει δωρεά στο Νοσοκομείο Παίδων στο Λος Άντζελες και την Αμερικανική Ένωση για τις Πολιτικές Ελευθερίες. 

Παρά τους ισχυρισμούς της, ο Depp δεν πίστεψε ότι η Heard λέει την αλήθεια κι έτσι οι δικηγόροι του διάσημου ηθοποιού κατέθεσαν αίτηση στο Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης για να παραδοθούν τα έγγραφα που θα αποδείκνυαν αν η Amber πράγματι έκανε τη δωρεά ή αν τα όσα δήλωσε, ήταν αναληθή.

Η απόφαση του δικαστή αθώωσε τον Johnny Depp αφού η Αμερικανική Ένωση για τις Πολιτικές Ελευθερίες απέδειξαν ότι ο ηθοποιός είχε δίκιο όσον αφορά τις κατηγορίες του απέναντι στην παλιά του αγαπημένη.

Δείτε ακόμη: Τα τατουάζ των celebrities 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.