CELEBRITIES

H Heidi Klum φωτογραφίζεται με την κόρη της στο κόκκινο χαλί και είναι ολόιδιες


The Jennettes

2 Αυγούστου 2021

H Heidi Klum φωτογραφίζεται με την κόρη της στο κόκκινο χαλί και είναι ολόιδιες
Η Heidi Klum και η 17χρονη κόρη της, Leni, φωτογραφήθηκαν στο κόκκινο χαλί και ήταν εκθαμβωτικές. Μαμά και κόρη βρέθηκαν σε εκδήλωση της Unicef στη Ρώμη, φόρεσαν εντυπωσιακές τουαλέτες και η ομοιότητά τους είναι εκπληκτική.

Η Heidi Klum και η 17χρονη κόρη της, Leni, φωτογραφήθηκαν στο κόκκινο χαλί και ήταν εκθαμβωτικές. Μαμά και κόρη βρέθηκαν σε εκδήλωση της Unicef στη Ρώμη, φόρεσαν πανέμορφες τουαλέτες και η ομοιότητά τους είναι εκπληκτική.

Βαδίζοντας στα χνάρια της μητέρας της, η Leni έχει φωτογραφηθεί τόσο στη γερμανική Vogue, όσο και στο Glamour. «Είναι διασκεδαστικό για εκείνη. Δε φοβάται τις κάμερες επειδή πάντα ερχόταν στις φωτογραφήσεις και τις επιδείξεις μου. Είναι πολύ δυνατή, σε σημείο που παίζει με αυτό!» δήλωσε η Heidi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leni Olumi Klum (@leniklum)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by celebnews_hu (@celebnews_hu)

«Τη βοηθάω πολύ με τα συμβόλαιά της και έχει τόσα πράγματα στα σκαριά», πρόσθεσε, μιλώντας στο People. «Είναι απίστευτο. Κάνει όλα όσα ονειρευόμουν! Της το είπα, στο τέλος της ημέρας πρέπει να είσαι χαρούμενη με τον εαυτό σου. Και μην κάνεις κάτι που δε θέλεις. Είναι εντάξει το να πεις όχι. Δεν πρέπει πάντα να ικανοποιείς τους άλλους. Αλλά είμαι πάντα με τη Leni. Έχει το μυαλό της μέσα στο κεφάλι της».

πηγή φωτογραφίας: Instagram
 

Δείτε ακόμη: 10 celebrities που δεν ήξερες ότι έχουν «βασιλικό αίμα» 

 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.