CELEBRITIES

Ο Johnny Depp δεν θα σταματήσει τη δικαστική διαμάχη με την Amber Heard μέχρι να αποκατασταθεί η φήμη του


The Jennettes

29 Απριλίου 2019

20150914-zaf-rx3-3183.jpg

Ο Johnny Depp και η Amber Heard έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα τα media με την διαμάχη τους μετά το χωρισμό τους, και τώρα που ο Depp έχει καταθέσει επισήμως μια μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση αξίας 50 εκατομμυρίων δολαρίων, φαίνεται πως δεν πρόκειται να σταματήσει. Ο ηθοποιός είναι αποφασισμένος να αποδείξει την αθωότητά του και να καθαρίσει το όνομά του, και αφότου η προσωπική στυλίστρια της Amber Heard, Samantha McMillen έδωσε κατάθεση στην οποία αντικρούει τους ισχυρισμούς της ηθοποιού, o Depp είναι πιο έτοιμος από ποτέ να δώσει τη δικαστική μάχη.

Διαβάστε επίσης: Ο Johnny Depp κατέθεσε αποδείξεις για το ότι δεν χτύπησε ποτέ την Amber Heard

"Ο Johnny ετοιμάζεται για μια μεγάλη νομική μάχη με την πρώην του Amber", δήλωσε μια πηγή στο HollywoodLife. Σύμφωνα με την πηγή, ο Depp θα απαντήσει στις τελευταίες κατηγορίες της Heard, κι εκείνη θα δώσει τη δική της απάντηση στις 31 Μαΐου. Ο Depp πρόκειται να παραδέσει "απόδειξη των ισχυρισμών του ότι η Amber και οι φίλοι της έχουν φτιάξει μια σειρά από απάτες που τον στοχοποιούν". Καθώς δεν έχει οριστεί ακόμα ημερομηνία ακρόασης, και με μια σειρά από "νίκες" ήδη στο νομικό ιστορικό τους, ο Depp "έχει ήδη δώσει πολύ χρόνο και ενέργεια στο να καθαρίσει το όνομά του από αυτούς τους άσχημους ισχυρισμούς".

Διαβάστε επίσης: H Amber Heard περιγράφει σε video την κακοποίησή της και ο Johnny Depp απαντά

Και αυτό πρόκειται να συνεχίσει να κάνει, καθώς "είναι υπομονετικός και επίμονος στη μάχη εναντίον της Αmber και υπέρ της αλήθειας, κι ο Johnny δεν θα το βάλει κάτω", σύμφωνα με την πηγή. "Οσο χρόνο κι αν χρειαστεί, ο Johnny θα χρησιμοποιήσει το δικαστήριο για να απονεμηθεί δικαιοσύνη, μέχρι να καθαριστεί το όνομά του στο Hollywood και να αποκατασταθεί η φήμη του. (Η Heard) του έκανε κακό όταν δεν υπερασπιζόταν τον εαυτό του και τώρα εκείνος αναγνωρίζει ότι πρέπει να εμπλακεί πλήρως στη δικαστική διαμάχη μέχρι να αποδειχθούν ψεύτικοι όλοι οι ισχυρισμοί της".

Διαβάστε επίσης: H Amber Heard ισχυρίστηκε ότι ο Johnny Depp απείλησε να την σκοτώσει

Πριν λίγες μέρες, ο Depp απέκτησε έναν πολύ ισχυρό σύμμαχο, καθώς η Samantha McMillen, προσωπική στυλίστρια της Amber Heard, κατέθεσε εναντίον της. "Στις 16 Δεκεμβρίου του 2015, πέρασα μεγάλο μέρος της ημέρας και του απογεύματος με την Amber Heard, προετοιμάζοντάς την για να εμφανιστεί στην εκπομπή του James Corden. Την είδα καθόλη τη διάρκεια της ημέρας σε καλό φως, από κοντά, χωρίς makeup. Σε όλη την μέρα μπορούσα να δω ξεκάθαρα ότι η Amber Heard δεν είχε κανένα εμφανές σημάδι, μελανιά, κόψιμο ή τραυματισμό στο πρόσωπό της ή σε κάποιο άλλο σημείο του σώματός της. Εμφανίστηκε ως καλεσμένη στο show του James Corden εκείνη την ημέρα", λέει η McMillen. "Μετά την εκπομπή, η δεσποινίς Heard μου είπε 'διανοείσαι ότι μόλις έκανα αυτήν την εκπομπή με δύο μαύρα μάτια;' Η δεσποινίς Heard δεν είχε κανένα μαύρισμένο μάτι και εμφανώς κανέναν τραυματισμό ολόκληρη την ημέρα και εκείνη τη στιγμή. Αργότερα έμαθα ότι η δεσποινίς Heard είχε κατηγορήσει τον Johnny Depp για βίαιη κακοποίηση την προηγούμενη νύχτα, στις 15 Δεκεμβρίου".

Διαβάστε επίσης: Ο Johnny Depp μηνύει την Amber Heard για συκοφαντική δυσφήμιση και ζητάει 50 εκατομμύρια δολάρια

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.