UPDATE #NOW

Το "The Crown" μόλις βρήκε τον William και την Kate του 6ου κύκλου


Κλέλια Φατούρου

3 Σεπτεμβρίου 2022

Το "The Crown" μόλις βρήκε τον William και την Kate του 6ου κύκλου
Λίγο πριν βγει ο 5ος κύκλος, οι παραγωγοί βρήκαν τους πρωταγωνιστές του 6ου

Μπορεί να περιμένουμε εναγωνίως τον 5ο κύκλο, που καταφτάνει αυτό το φθινόπωρο στο Netflix, αλλά σύντομα θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του 6ου (και τελευταίου) κύκλου της σειράς που εξιστορεί τα γεγονότα της βασιλικής οικογένειας από την παιδική ηλικία της Ελισάβετ και θα ολοκληρωθεί στις αρχές του 2000.

Ο 5ος κύκλος θα επικεντρωθεί στη δεκαετία του '90, καλύπτοντας τον θάνατο της Diana και όλα όσα ακολούθησαν. Τη Lady Di θα υποδυθεί η Elizabeth Debicki, τον σύντροφό της Dodi Al-Fayed ο Khalid Abdalla, ενώ ο μεγιστάνας πατέρας του, Mohamed Al-Fayed θα ενσαρκωθεί από τον Salim Daw.

Ξέρουμε επίσης ότι θα δούμε τους William και Harry σε ηλικία 11 και 7 ετών αντίστοιχα. Ο 6ος κύκλος λοιπόν θα επικεντρωθεί στις αρχές του 2000, τότε που ο William γνώρισε την Kate ως φοιτητές στο St Andrew's. Μάθαμε λοιπόν ότι θα δούμε δύο διαφορετικούς William. Τον 16χρονο Rufus Kampa και τον 21χρονο Ed McVey καθώς και τη Meg Bellamy ως Kate Middleton.

Αν και δεν υπάρχουν πληροφορίες για το τι θα δούμε στον 6ο κύκλο, υπήρξαν αρκετά σημαντικά γεγονότα που ακολούθησαν μετά το τέλος του 1990. Τα σκάνδαλα από τους νεαρούς πρίγκιπες και τη νυχτερινή τους διασκέδαση (του Harry κυρίως), η φιλία του Πρίγκιπα Andrew με τον παιδόφιλο Jeffrey Epstein, οι συνωμοσίες θανάτου της Diana και η προσπάθεια του Καρόλου να βελτιώσει τη δημόσια εικόνα του.