UPDATE #NOW

Ο Winnie the Pooh γίνεται δολοφόνος και διψά για αίμα και μέλι - Το νέο θρίλερ


Κλέλια Φατούρου

1 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Winnie the Pooh γίνεται δολοφόνος και διψά για αίμα και μέλι - Το νέο θρίλερ
Σε αυτήν την ταινία, το πιο γνωστό αρκουδάκι μετατρέπεται σε αιμοσταγή δολοφόνο

Πόσο όμορφες οι παιδικές αναμνήσεις από κινούμενα σχέδια. Ο Winnie, ο γλυκός αρκούδος που θα έδινε την ψυχή του για λίγο μέλι. Ο φίλος του το Γουρουνάκι, το δάσος, τα πουλιά που κελαηδούν, ο Κρίστοφερ, ο άνθρωπος της γνωστής παιδικής ιστορίας.

Είστε έτοιμοι να ξεχάσετε την αθωότητα του Winnie the Pooh και να τον δείτε να μετατρέπεται σε αιμοσταγή δολοφόνο; Ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης Rhys Frake-Waterfield, πάντως, οραματίστηκε τον Winnie και τον Piglet (το Γουρουνάκι) ως άγρια ζώα που εκδικούνται μετά την εγκατάλειψή τους από τον Christopher Robin, ο οποίος μεγάλωσε και πήγε Πανεπιστήμιο. Κάτι σαν Toy Story, αλλά σε θρίλερ.

«Τα δύο ζώα είδαν την ποσότητα φαγητού να μειώνεται δραστικά όσο ο Christopher μεγάλωνε, και με τα χρόνια έγιναν άγρια και πεινασμένα», δήλωσε ο σκηνοθέτης της ταινίας Winnie the Pooh: Blood and Honey. Ο Christopher επιστρέφει στο πατρικό με την κοπέλα του, για να ανακαλύψει ότι οι παιδικοί του φίλοι θέλουν να τον σκοτώσουν. Ταυτόχρονα, βάζουν στόχο ένα σπίτι σε δάσος όπου κάνουν διακοπές μερικές συμφοιτήτριες. «Δεν είναι πλέον εξημερωμένα. Μιλάμε για μία άγρια αρκούδα και ένα γουρούνι που αναζητούν τη λεία τους».

Jenny.Gr

Πριν προλάβεις να ανατριχιάσεις και να αναρωτηθείς το γιατί, να σου υπενθυμίσουμε ότι η Disney έπαιρνε παραμύθια με άγρια ιστορία και τα μετέτρεπε σε κινούμενα σχέδια με αίσιο τέλος. Αντίστοιχα, η ιστορία του Winnie the Pooh βασίζεται στην εκδοχή του 1926, και το βιβλίο του A.A. Milne, όπου ο Winnie ήταν μία ανθρωπόμορφη αρκούδα. Οι δημιουργοί της ταινίας ήταν αρκετά προσεκτικοί και ξεκαθάρισαν ότι η έμπνευση ήρθε από το βιβλίο. Δεν ξέρουμε ακόμη την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά το trailer μάς βάζει σίγουρα σε πειρασμό.

TAGS