UPDATE #NOW

Ο Σεπτέμβριος στο Netflix έρχεται με 15 σειρές (και καλή μας σεζόν)


Κλέλια Φατούρου

31 Αυγούστου 2022

Ο Σεπτέμβριος στο Netflix έρχεται με 15 σειρές (και καλή μας σεζόν)
15 σειρές που κάνουν ποδαρικό τη νέα σεζόν και θα μάς κρατήσουν στο σπίτι

Αν και δεν θα θέλαμε να μιλήσουμε για έναρξη φθινοπώρου ή να ευχηθούμε καλή σεζόν και καλό αποκαλόκαιρο, ο Σεπτέμβριος έχει ήδη ξεκινήσει το countdown του και, θέλουμε δεν θέλουμε, ξεκινά μία νέα εποχή.

Και έρχομαι και ερωτώ. Υπάρχει καλύτερος τρόπος να υποδεχθείς τη νέα σεζόν από cocooning τα Σαββατοκύριακα, παρέα με το αγαπημένο Netflix; Κι αν νομίζεις ότι έχεις εξαντλήσει τις επιλογές σου σε σειρές, η πλατφόρμα έρχεται να σε διαψεύσει (και αυτόν τον μήνα) και σου χαρίζει 15 σειρές, είτε καινούριες είτε που συνεχίζουν, για να κρατήσει το ενδιαφέρον σου αμείωτο. Ας πάρουμε μια γεύση.

Détox

Συνειδητοποιώντας ότι και οι δύο έχουν μια τοξική σχέση με το ίντερνετ, οι συγκάτοικοι Λέα και Μανό αποφασίζουν το αδιανόητο: να μείνουν μακριά από συσκευές για 30 μέρες. 1η Σεπτεμβρίου.

Ο Διάβολος στο Οχάιο

Αποφασισμένη να προστατέψει μια νεαρή ασθενή που απέδρασε από μια αίρεση, μια ψυχίατρος αναλαμβάνει το κορίτσι, θέτοντας τη δική της οικογένεια και ζωή σε κίνδυνο. Στις 2 Σεπτεμβρίου.

Δεν Είσαι Τίποτα το Ιδιαίτερο

Η ζωή στη νέα πόλη της Αμάγια αρχίζει να αποκτά λίγο περισσότερο ενδιαφέρον, όταν στο σχολείο διαδίδονται φήμες ότι εκείνη κληρονόμησε τα μαγικά ταλέντα της γιαγιάς της. 2 Σεπτεμβρίου.

Fakes

Οι έφηβες κολλητές Ζόι και Μπέκα προσπαθούν να χτίσουν μια αυτοκρατορία ψεύτικων ταυτοτήτων. Αρχίζουν όμως να θησαυρίζουν και καταλαβαίνουν τι σημαίνει να ζεις παράνομα. Από τις 2 Σεπτεμβρίου.

Cobra Kai: Σεζόν 5

Καθώς ο Τέρι εφαρμόζει ένα νέο καθεστώς στο Κόμπρα Κάι, ο Ντάνιελ, ο Τζόνι κι ένας νέος σύμμαχος ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια μάχη που ξεπερνά το τερέν. 9 Σεπτεμβρίου.

Μερλί: Τόλμη για Μάθηση: Σεζόν 2

Αφού λαμβάνει συνταρακτικά νέα, ο Πολ δυσκολεύεται να βρει μια νέα κανονικότητα. Στο μεταξύ, οι συμμαθητές του αντιμετωπίζουν τα δικά τους προσωπικά κι ακαδημαϊκά θέματα. 9 Σεπτεμβρίου.

Εξαφάνιση στο Λόρενσκογκ

Jenny.Gr

Μετά την εξαφάνιση της γυναίκας ενός δισεκατομμυριούχου, η αστυνομία της Νορβηγίας αντιμετωπίζει τον ξέφρενο Τύπο και τους δόλιους πληροφοριοδότες. Από αληθινά γεγονότα. Διαθέσιμο στις 14 Σεπτεμβρίου.

Heartbreak High

Μια εμπρηστική τοιχογραφία αποκαλύπτει τις μυστικές ξεπέτες στο Λύκειο Χάρτλεϊ. Η δημιουργός της, η Άμερι, πρέπει να αντιμετωπίσει τις δυσάρεστες συνέπειες στο περιθώριο. 14 Σεπτεμβρίου.

Santo

Δύο αστυνομικοί (Μπρούνο Γκαλιάσο, Ραούλ Αρέβαλο) πρέπει να συνεργαστούν για να πιάσουν έναν καταζητούμενο έμπορο ναρκωτικών, το πρόσωπο του οποίου δεν έχει δει κανείς. 16 Σεπτεμβρίου.

Fate: The Winx Saga: Σεζόν 2

Οι μαθητές του Αλφία πρέπει να προστατέψουν τη Σολάρια από πανίσχυρους εχθρούς που ίσως βρίσκονται ήδη στο σχολείο, ενώ η Μπλουμ πασχίζει να ελέγξει τις δυνάμεις της. Κυκλοφορεί στις 16 Σεπτεμβρίου.

Διάσωση σε Σπηλιά της Ταϊλάνδης

Μια παγκόσμια προσπάθεια διάσωσης ξεκινά όταν μια ποδοσφαιρική ομάδα νέων από την Ταϊλάνδη κι ο προπονητής της παγιδεύονται στο σπήλαιο Tαμ Λουάνγκ. Από αληθινά γεγονότα. 22 Σεπτεμβρίου.

Τα Κορίτσια της Τελευταίας Σειράς

Jenny.Gr

Πέντε 30χρονες γυναίκες, φίλες από το λύκειο, συναντιούνται για την εκδρομή που πάνε μαζί κάθε χρόνο. Φέτος όμως, μία από αυτές μόλις έμαθε ότι έχει καρκίνο. 23 Σεπτεμβρίου.

Δυναστεία: Σεζόν 5

Προχωρημένα παιχνίδια εξουσίας, δυσάρεστες αδερφικές αντιπαλότητες και αδιάκοπα σαμποτάζ δεν αφήνουν σε ησυχία τους Κόλμπι και τους Κάριγκτον ούτε αυτήν τη σεζόν. 24 Σεπτεμβρίου.

Η Αυτοκράτειρα

Στην Αυστρία του 1800, η παθιασμένη και ατίθαση Σίσσυ και ο αυτοκράτορας Φραγκίσκος Ιωσήφ αντιμετωπίζουν απειλές, ίντριγκες και παιχνίδια εξουσίας στην αυλή της Βιέννης. 29 Σεπτεμβρίου.

Ανθρώπινη Παιδική Χαρά

Jenny.Gr

Ντοκιμαντέρ με αφηγητή τον Ίντρις Έλμπα που εξερευνά την προέλευση και την εξέλιξη του παιχνιδιού στον κόσμο, από πανάρχαιες τελετές μέχρι επιχειρήσεις δισεκατομμυρίων. Από 30 Σεπτεμβρίου.