UPDATE #NOW

The Princess: Το πιο "δύσκολο" ντοκιμαντέρ για τη Diana, έρχεται τον Αύγουστο


Κλέλια Φατούρου

28 Ιουλίου 2022

The Princess: Το πιο "δύσκολο" ντοκιμαντέρ για τη Diana, έρχεται τον Αύγουστο
Άλλο ένα ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Diana, 25 χρόνια ακριβώς μετά τον θάνατό της

Η λατρεία για την Diana και η δίψα για οποιαδήποτε πληροφορία αποκαλύπτει έστω και μία μικρή πτυχή της, δεν έχει σταματήσει, 25 χρόνια μετά τον τραγικό θάνατό της.

Ένα νέο ντοκιμαντέρ του HBO θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Αυγούστου, λίγες μέρες πριν την επέτειο του θανάτου της γυναίκας που άλλαξε τα δεδομένα της μοναρχίας και έγινε η πριγκίπισσα του λαού. Το "The Princess", προσφέρει αρχειακό υλικό από παλιές συνεντεύξεις και δημόσιες στιγμές, κάνοντας focus κυρίως σε αυτό το κομμάτι της ζωής της. «Με ένταση και συναίσθημα, το ντοκιμαντέρ είναι μία βουτιά στα άδυτα της ζωής της Diana, η οποίο βρισκόταν μονίμως στο επίκεντρο των παρεμβατικών media», είναι η επίσημη περιγραφή του τι θα δούμε.

Η ταραχώδης σχέση με τον Κάρολο, από τη γνωριμία, το διαζύγιο, και το θανατηφόρο τροχαίο στο Παρίσι, το 1997. Η Diana ήταν η γυναίκα που συντάραξε τα θεμέλια του παραδοσιακού θεσμού της μοναρχίας και έφερε τον μοναδικό της φρέσκο αέρα στο Παλάτι. Ο φανατισμός που προκάλεσε και όσα πρόλαβε να δείξει, αν και έφυγε πολύ νέα από τη ζωή.

Τα ντοκιμαντέρ και οι σειρές που αφορούν την Diana ή συνολικά τη βασιλική οικογένεια δεν έχουν κουράσει καθόλου το κοινό. Το αντίθετο, μπαίνουν όλα στο watchlist μας γιατί ξέρουμε ότι κάθε φορά θα μάθουμε κάτι καινούριο, είτε πρόκειται για μυθοπλασία είτε για την πραγματικότητα. Όπως το ότι ο Κάρολος σκέφτηκε ότι πρόκειται για μία χαρούμενη και γοητευτική 16χρονη όταν την πρωτογνώρισε, όπως βλέπουμε στην αρχή του trailer.

Στο μεταξύ, αναμένουμε τον 5ο κύκλο του The Crown, με νέα πρόσωπα, ενώ το Spencer με την Kristen Stewart μόλις κυκλοφόρησε στην Ελλάδα.