CELEBRITIES

Η αντίδραση της Kristen Stewart όταν θεατές αποχώρησαν από την προβολή της νέας της ταινίας


JTeam

2 Ιουνίου 2022

Η αντίδραση της Kristen Stewart όταν θεατές αποχώρησαν από την προβολή της νέας της ταινίας
Η ταινία «Crimes of the Future» του David Cronenberg απέσπασε εξαιρετικές κριτικές, όμως όπως αποδείχθηκε δεν είχαν όλοι την ίδια άποψη

Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι οι θεατές που στην διάρκεια της προβολής της επέλεξαν να φύγουν. Η πρωταγωνίστρια της ταινίας, Kristen Stewart πήρε ανοιχτά θέση για όσα ακούγονται και εξηγεί τι σκέφτεται η ίδια για αυτή τη στάση ορισμένων θεατών.

Η ταινία είναι ένα θρίλερ που παρουσιάζει έναν καλλιτέχνη που πραγματοποιεί performances κατά τις οποίες υποβάλλεται σε εγχειρήσεις οργάνων μπροστά στο κοινό. Μια ημέρα μετά από την προβολή της ταινίας, η Stewart έκανε δηλώσεις και είπε: «Σε όλους αρέσει το να συζητάμε πώς οι ταινίες είναι δύσκολες να τις δούμε και είναι διασκεδαστικό να μιλάμε για ανθρώπους που έφυγαν από προβολές στις Κάννες».

Η ηθοποιός συνέχισε, λέγοντας: «Κάθε τρύπα, κάθε περίεργη μελανιά στις ταινίες του, αφήνουν το στόμα μου ανοιχτό. Θέλεις να σκύψεις μέσα σε αυτό. Ποτέ δεν με έχει απωθήσει. Ο τρόπος με τον οποίο νιώθω, είναι μέσω της έμφυτης επιθυμίας και αυτός είναι ο μόνος λόγος που είμαστε ζωντανοί. Είμαστε σάκοι απόλαυσης».

Να θυμίσουμε ότι η Stewart αυτή τη χρονιά υποδύθηκε την πριγκίπισσα Diana και κατάφερε να κερδίσει την πρώτη της υποψηφιότητα για βραβείο Oscar.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.