CELEBRITIES

BAFTA 2024: Η συγκινητική ομιλία της Έμα Στόουν για τη μητέρα της – «Είναι ο καλύτερος άνθρωπος στον κόσμο»


JTeam

19 Φεβρουαρίου 2024

BAFTA 2024: Η συγκινητική ομιλία της Έμα Στόουν για τη μητέρα της – «Είναι ο καλύτερος άνθρωπος στον κόσμο»
SPLASH via Ideal Image
«Νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη για τη μαμά μου»

Ακόμα μία «κορυφή» κατέκτησε η αγαπημένη ηθοποιός Έμα Στόουν, αφού τιμήθηκε με το BAFTA της Καλύτερης Ηθοποιού για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου.

Στην ομιλία της κατά την παραλαβή του βραβείου, η Έμα Στόουν ευχαρίστησε μία υπέροχη γυναίκα που έχει στη ζωή της, μία γυναίκα που όπως είπε την εμπνέει καθημερινά: τη μητέρα της. Αρχικά, η ηθοποιός, σημείωσε ότι ο ρόλος της ως Μπέλα Μπάξτερ ήταν ένα δώρο, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι «δεν θα μπορούσα να φανταστώ αυτή την ταινία με οποιονδήποτε άλλον, πέρα από αυτό το καστ και με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Αυτό που ζωντανέψατε, μου προκαλεί καθημερινά δέος, σας θαυμάζω όλους».

Στη συνέχεια, η Έμα Στόουν, μίλησε με ιδιαίτερα τρυφερά λόγια για τη μητέρα της. «Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τη μαμά μου, που είναι ο καλύτερος άνθρωπος σε όλο τον κόσμο. Με εμπνέει καθημερινά και με έκανε ανέκαθεν να πιστεύω ότι μπορώ να κάνω κάτι».

«Νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη για τη μαμά μου. Χωρίς εκείνη δεν θα υπήρχε τίποτα από όλα αυτά, συμπεριλαμβανομένης και της ίδιας μου της ζωής, οπότε σε ευχαριστώ για αυτό μαμά. Ευχαριστώ πολύ».

Τα φετινά βραβεία BAFTA ήταν μια μεγάλη στιγμή για την ταινία «Poor Things», η οποία συνολικά απέσπασε 5 βραβεία. Εκτός από την Έμα Στόουν, η οποία κατάφερε να αποσπάσει το βραβείο BAFTA Α' Γυναικείου ρόλου, το «Poor Things» κέρδισε και το βραβείο για το καλύτερο μακιγιάζ και χτένισμα, καθώς και αυτό των καλύτερων κοστουμιών.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.