CELEBRITIES

Η Ντόλι Πάρτον συγχαίρει την Μπιγιόνσε για την επιτυχία της - «Είμαι μεγάλη θαυμάστριά της»


JTeam

23 Φεβρουαρίου 2024

Η Ντόλι Πάρτον συγχαίρει την Μπιγιόνσε για την επιτυχία της - «Είμαι μεγάλη θαυμάστριά της»
SPLASH via Ideal Image
Η Ντόλι Πάρτον έδωσε συγχαρητήρια στην Queen B

Η Μπιγιόνσε έγινε η πρώτη μαύρη γυναίκα που κατέκτησε την «κορυφή» του Billboard’s Country songs. Και η θρυλική τραγουδίστρια της κάντρι, Ντόλι Πάρτον, της έδωσε τα «συγχαρητήριά» της.

Μέσω μια ανάρτησής της στο IG, η Ντόλι Πάρτον μοιράστηκε τη χαρά της τόσο για το νέο τραγούδι της Μπιγιόνσε όσο και για την «κορυφή» που κατέκτησε. «Είμαι μεγάλη θαυμάστρια της Μπιγιόνσε και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που έκανε ένα country άλμπουμ», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης. «Οπότε, συγχαρητήρια για το νούμερο ένα τραγούδι στο Billboard Hot Country». Η τραγουδίστρια, πρόσθεσε επίσης ότι «ανυπομονεί να ακούσει ολόκληρο το άλμπουμ». Την ανάρτησή της συνόδευσε με την μελωδία του κομματιού.

Υπενθυμίζεται, ότι το τραγούδι της Μπιγιόνσε, «Texas Hold ‘Em» βγήκε στις 11 Φεβρουαρίου και μέσα σε τέσσερις ημέρες προβλήθηκε 19,2 εκατομμύρια φορές, με βάση τα στοιχεία της εταιρείας Luminate. Η σούπερ σταρ είναι η πρώτη μαύρη γυναίκα που βρίσκεται στην κορυφή και στα chart Hot Country Songs και Hot R&B/Hip-Hip Songs από τότε που ξεκίνησαν οι λίστες, το 1958.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.