CELEBRITIES

Κιάρα Φεράνι: Έγινε «Τζόκερ» σε εξώφυλλο ιταλικού περιοδικού – Είναι έτοιμη να κάνει μήνυση


JTeam

8 Μαρτίου 2024

Κιάρα Φεράνι: Έγινε «Τζόκερ» σε εξώφυλλο ιταλικού περιοδικού – Είναι έτοιμη να κάνει μήνυση
Το ιταλικό περιοδικό «L’ Espresso» μιλά για τη «σκοτεινή πλευρά της Κιάρα»

Δεν πέρασε ούτε μία εβδομάδα από την πρώτη συνέντευξη και την πρώτη τηλεοπτική προβολή της Κιάρα Φεράνι, μετά την είδηση του χωρισμού της με τον Φέντεζ. Και τώρα, το ιταλικό περιοδικό «L’ Espresso», θέλει να μιλήσουμε για τη «σκοτεινή πλευρά της Κιάρα», βάζοντας στο «στόχαστρο» την επιχειρηματία και influencer.

Το περιοδικό, παρουσιάζει στο τελευταίο του εξώφυλλο φωτογραφία της Κιάρα Φεράνι, την οποία και παρομοιάζει με τον Τζόκερ. «Ένα πολυσύνθετο και μπερδεμένο δίκτυο εταιρειών, ένας ανεμοστρόβιλος μετοχών. Μεταξύ εταίρων, διευθυντών που ερευνώνται και χαμηλόμισθους υπαλλήλους, η influencer είναι επικεφαλής μίας οικονομικής αυτοκρατορίας όπου η διαφάνεια δεν είναι οικεία: εκτός από την υπόθεση Pandoro και τους ύποπτους ψεύτικους ακόλουθους, η Εισαγγελία του Μιλάνου ερευνά επίσης τις περίεργες κινήσεις στον γαλαξία των εταιρειών της», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο άρθρο. Μόλις το εξώφυλλο κυκλοφόρησε, πολλοί το χαρακτήρισαν «προσβολή για όλες τις γυναίκες» ή ακόμη και «αχρείαστη βία».

Οι αντιδράσεις της Φεράνι και του Φέντεζ

Όπως έχει γνωστοποιηθεί, η Κιάρα Φεράνι εξουσιοδότησε τους δικηγόρους της να αξιολογήσουν εάν μπορεί να προσφύγει σε κάθε ένδικο μέσο, συμπεριλαμβανομένου του αιτήματος χρηματικής αποζημίωσης για πρόκληση περιουσιακής ζημίας και μη, κατά της εταιρείας που εκδίδει το «L' Espresso».

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Corriere Della Sera», οι δικηγόροι της προειδοποίησαν τον εκδότη της «l'Espresso» να μην δημοσιεύσει – το προγραμματισμένο τεύχος. Οι δικηγόροι της Φεράνι «αμφισβητούν τον σοβαρά δυσφημιστικό και επιζήμιο χαρακτήρα της χρήσης που γίνεται στο εξώφυλλο της εικόνας της πελάτισσάς τους, η οποία διασύρεται και εξευτελίζεται κατάφωρα την ημέρα που θα έπρεπε να γιορτάζεται (8 Μαρτίου, Ημέρα της Γυναίκας)».

Από την πλευρά του, ο Φέντεζ απάντησε εξοργισμένος ότι «τώρα περιμένει από το συγκεκριμένο περιοδικό, να ξεκινήσει έρευνα στην οποία να ασχοληθεί με τις δραστηριότητες και το παρελθόν του εκδότη του, του ιδιοκτήτη εταιρειών του πετρελαϊκού τομέα, Ντονάτο Αματούρο». Παράλληλα, ανέβασε τον Ντονάτο Αματούρο ως Τζόκερ σε IG story.

Jenny.Gr