CELEBRITIES

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ γυμνάζεται (πάλι) χωρίς μπλούζα και προσπαθεί να μας υπνωτίσει


JTeam

28 Μαρτίου 2024

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ γυμνάζεται (πάλι) χωρίς μπλούζα και προσπαθεί να μας υπνωτίσει
Splash by Ideal Image
Μπορεί o Ντέιβιντ Μπέκαμ να ξέχασε το T-Shirt, αλλά έβαλε neon αθλητικά

Ας συμφωνήσουμε στο εξής: όποιο κι αν είναι το γούστο σου στους άνδρες, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δεν γίνεται να σου περνάει εντελώς αδιάφορος. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής - με τις εκατομμύρια θαυμάστριες στον πλανήτη - μπορεί να πλησιάζει τα 50, όμως παραμένει super fit. Πώς αλλιώς θα γινόταν, άλλωστε, αφού η γυμναστική αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς του.

Στην τελευταία ανάρτησή του στο Instagram, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ γυμνάζεται υπό τις οδηγίες του performance coach, Μπόμπι Ριτς, και, μάλιστα, δεν διστάζει να τον τρολάρει. «”Τα γόνατά σου να φτάνουν στο στήθος σου”, σταμάτα Μπόμπι, τα μαλλιά είναι μπερδεμένα και αυτό είναι το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή».

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ «λιώνει» στη γυμναστική και το Instagram «λιώνει» μαζί του

Στο εν λόγω βίντεο, ο Μπέκαμ κάνει έλξεις φορώντας μόνο το πορτοκαλί σορτσάκι του κι ένα ζευγάρι neon αθλητικά παπούτσια, που θα μπορούσε κάλλιστα να μας αποσπάσει την προσοχή από τους κοιλιακούς του, αλλά όχι, αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Η αλήθεια είναι πως τόσο ο Ντέιβιντ Μπέκαμ όσο και η σύζυγός του, Βικτόρια Μπέκαμ, είναι λάτρεις της γυμναστικής και έτσι πολύ συχνά αναρτούν στα προφίλ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο από τις κοινές προπονήσεις τους.

Ωστόσο, από τότε που εκείνη έσπασε το πόδι της τον περασμένο Φεβρουάριο, κάνει μια μικρή παύση από τις προπονήσεις, αφήνοντας τον Ντέιβιντ Μπέκαμ να γυμνάζεται σόλο.

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, η Βικτόρια Μπέκαμ είχε μοιραστεί με τους followers της το ξεχωριστό και πολύτιμο για εκείνη δώρο που έλαβε από τον σύζυγό της, προκειμένου να γίνει πιο εύκολη η καθημερινότητά της. Ο λόγος για ένα σκούτερ που μπορείς να καθίσεις με τα γόνατα και να μετακινηθείς ανενόχλητη. «Το καλύτερο δώρο που μου έχει αγοράσει ποτέ ο σύζυγός μου», είχε χαρακτηριστικά σημειώσει.

Jenny.Gr
Victoria Beckham/Instagram

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.