CELEBRITIES

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ τραγουδάει Τέιλορ Σουίφτ και απολαμβάνει το μακιγιάζ της Χάρπερ


JTeam

30 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ τραγουδάει Τέιλορ Σουίφτ και απολαμβάνει το μακιγιάζ της Χάρπερ
Αν πας τώρα στο προφίλ του, θα δεις μια διασκεδαστική ανάρτηση που έκανε πριν λίγες ώρες και θα σου φτιάξει σίγουρα τη διάθεση

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η κόρη του, Χάρπερ, κάνουν πολλά πράγματα μαζί. Οι δυο τους περνούν φανσταστικά και αυτό φαίνεται από τις δημοσιεύσεις του Μπέκαμ στο Instagram.

Αν πας τώρα στο προφίλ του, θα δεις μια διασκεδαστική ανάρτηση που έκανε πριν λίγες ώρες, όπου ο ίδιος αφέθηκε στα χέρια της 12χρονης Χάρπερ, για να τον βάψει, και δεν είναι η πρώτη φορά.

Σε βίντεο που ανέβασε το απόγευμα της Παρασκευής 29 Σεπτεμβρίου, ο Μπέκαμ καταγράφει την ώρα που η κόρη του επιμελείται το μακιγιάζ του.

Παράλληλα, ακούνε ένα τραγούδι της Τέιλορ Σουίφτ, με τον Μπέκαμ να ψιθυρίζει τους στίχους χαμογελαστός.

«Η μικρή μου μακιγιέζ είναι καλή και έχει μια υπέροχη λίστα αναπαραγωγής της Τέιλορ Σουίφτ. Ερχόμαστε μαμά » έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του, απευθυνόμενος φυσικά στη Βικτόρια Μπέκαμ.

Σε ένα προηγούμενο αξιολάτρευτο βίντεο πάλι ανάμεσα σε μπαμπά και κόρη, ο Μπέκαμ γράφει: «Ο μπαμπάς προφανώς χρειαζόταν λίγη πούδρα και contouring, (δεν είμαι σίγουρος τι σημαίνει αυτό, αλλά έδειχνα καλύτερα όπως και να 'ναι), η μικρή μου makeup artist @victoriabeckham».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.