CELEBRITIES

Ντέιβιντ Μπέκαμ και Χάρπερ σε μαθήματα μακιγιάζ: «Ο μπαμπάς χρειαζόταν λίγη πούδρα και contouring»


JTeam

1 Αυγούστου 2023

Ντέιβιντ Μπέκαμ και Χάρπερ σε μαθήματα μακιγιάζ: «Ο μπαμπάς χρειαζόταν λίγη πούδρα και contouring»
Instagram/ David Beckham
Πάρτε παράδειγμα από τον Ντέιβιντ, μπαμπάδες

Αν κάπως σου έχει χαλάσει η διάθεση παρόλο που μπήκε ο Αύγουστος γιατί είσαι ανάμεσα στα ζώδια που επηρεάζονται έντονα από την υπερπανσέληνο, o Ντέιβιντ Μπέκαμ και η κόρη του, είναι εδώ (δηλαδή στο Instagram), για να σου φτιάξουν τη διάθεση.

Αν πας τώρα στο προφίλ του, θα δεις μια διασκεδαστική ανάρτηση από τη Δευτέρα, όπου ο ίδιος αφέθηκε στα χέρια της 12χρονης Χάρπερ, για να τον βάψει.

«Ο μπαμπάς προφανώς χρειαζόταν λίγη πούδρα και contouring, (δεν είμαι σίγουρος τι σημαίνει αυτό, αλλά έδειχνα καλύτερα όπως και να 'ναι), η μικρή μου makeup artist @victoriabeckham», έγραψε στη λεζάντα της φοβερής αυτής στιγμής και είναι ό,τι πιο αξιολάτρευτο είδαμε τελευταία.

Η δημοσίευση έγινε λίγες μέρες αφότου η Χάρπερ μαζί με τη μαμά Βικτόρια και τον αδερφό της, Κρουζ πήγαν να στηρίξουν τον Μπέκαμ στον αγώνα της Ίντερ Μαϊάμι εναντίον της Κρουζ Αζούλ.

Ο Ιούλιος ήταν σημαντικός μήνας για τη Χάρπερ, καθώς γιόρτασε τα 12 της χρόνια με ένα ταξίδι στο Prada Caffè στο πολυκατάστημα Harrods στο Λονδίνο και μια επίσκεψη στο Walt Disney World.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.