CELEBRITIES

O Ντέιβιντ Μπέκαμ κόβει κάθε επαφή με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν - Γιατί μπήκε τέλος στη φιλία τους;


Τόνια Τζάφερη

31 Ιουλίου 2023

O Ντέιβιντ Μπέκαμ κόβει κάθε επαφή με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν - Γιατί μπήκε τέλος στη φιλία τους;
Splash News
«Έξαλλος και οργισμένος ο Μπέκαμ» με το πρώην βασιλικό ζεύγος

Κάτι δεν πηγαίνει πολύ καλά τελευταία με τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν. Πέρα από τις επαγγελματικές τους συμφωνίες, οι οποίες είτε ακυρώνονται, είτε αποτυγχάνουν, στο στόχαστρο μπαίνουν και οι φιλίες του πρώην βασιλικού ζευγαριού.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, φαίνεται να έχει μπει τέλος ανάμεσα στη φιλία των Σάσεξ, με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ και την Βικτόρια. Ο πρώην ποδοσφαιριστής ήταν αρκετά κοντά στο βασιλικό ζευγάρι, έχοντας δείξει δημόσια την υποστήριξη προς το μέρος τους, αλλά και έχοντας δώσει το παρών στον γάμο τους, το 2018.

Όλα αυτά όμως, αποτελούν παρελθόν καθώς μεσολάβησαν ορισμένα γεγονότα και ένα τηλεφώνημα, το οποίο έκανε έξαλλο τον Μπέκαμ, με αποτέλεσμα να κόψει κάθε επαφή με τους Χάρι και Μέγκαν. Συγκεκριμένα, ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια, κατηγορήθηκαν πως διέρρευσαν πληροφορίες σχετικά με τους Σάσεξ. Το γεγονός αυτό, και οι κατηγορίες προς τον Ντέιβιντ, τον εξόργισαν με αποτέλεσμα να θέλει να πάρει απόσταση από το ζευγάρι και να διακόψει κάθε επαφή μαζί τους.


Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα μάλιστα, υπήρξε ένα τηλεφώνημα μεταξύ των δύο διάσημων ζευγαριών, όπου ο Χάρι και η Μέγκαν κατηγόρησαν ευθέως τον Ντέιβιντ και τη Βικτόρια για διαρροές που τους αφορούσαν. Εκεί ήταν που ξεκίνησαν όλα, με τον Μπέκαμ να εξοργίζεται.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι στο τηλεφώνημα επικράτησε μεγάλη ένταση και ολοκληρώθηκε με άσχημο τρόπο. «Οποιαδήποτε συμφιλίωση τώρα είναι εντελώς απίθανη» ισχυρίστηκε η πηγή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.